Milletvekili Şahin'in Acı Günü - Son Dakika
Politika

Milletvekili Şahin'in Acı Günü

Milletvekili Şahin\'in Acı Günü

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in babası ve Çankırı İl Genel Meclisi eski Başkanı Osman Canbaz’ın kayınbabası Arif Şahin (74) hayatını kaybetti.

31.05.2015 19:23

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin'in babası ve Çankırı İl Genel Meclisi eski Başkanı Osman Canbaz'ın kayınbabası Arif Şahin (74) hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Arif Şahin, Çankırı Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı milletvekili adayı Muhammed Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, MHP İl Başkanı Çetin Kapdan ve milletvekili adayları Recep Dumanlı ile Fehmi Bölükbaşı, diğer siyasi parti temsilcileri, İstanbul, Ankara ve Çankırı'da bulunan STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Şahin'in oldukça üzgün olduğu gözlemlenirken, merhum Arif Şahin'in cenazesi Sarıbaba Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Şahin'in Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement