19:00'da Sneijder'i Açıkladık! - Son Dakika
Spor

19:00'da Sneijder'i Açıkladık!

19:00\'da Sneijder\'i Açıkladık!

Galatasaray, Wesley Sneijder transferini mutlu sonla noktaladı.

20.01.2013 23:39  Güncelleme: 09:04

Galatasaray, Wesley Sneijder transferini mutlu sonla noktaladı! Oldukça sancılı geçen transfer sürecinin ardından Galatasaray'a 'evet' diyen Sneijder'in sarı-kırmızılı formayı giyeceğini

'transfer sürecinin direkt olarak içerisinde yer alan kişinin ağzından' ilk duyuran SPORX oldu. Wesley Sneijder'in transferinde kilit bir rol oynayan menajer Özkan Doğan, 20 Ocak Pazartesi saat 19: 00 sularında SPORX'e yaptığı açıklamada Hollandalı futbolcunun Galatasaray ile anlaşmaya vardığını ve resmi sözleşmeyi imzaladığını söylemişti. Wesley Sneijder'in transferi için Hollandalı futbolcunun ailesi ile uzun bir süreden bu yana görüşen ve İstanbul için ikna eden Özkan Doğan, başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ile transfer operasyonunun içerisidne yer aldı. İŞTE İLK SNEIJDER AÇIKLAMASI:

"Transferde resmi imzalar atıldı. Sneijder, Galatasaray'a hayırlı olsun. Sneijder'in ailesi ile yakında tanıdığım için ikna etme durumuyla ben ilgilendim. Sneijder'in menajeri Lerby, oyuncunun İngiltere'ye gitmesini istiyordu ancak Galatastaray bu transferde çok ısrarcı oldu. Sneijder, Inter ile arasındaki sorunları da çözdü ve transfer gerçekleşti"

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 19:00'da Sneijder'i Açıkladık! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement