İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı

Beylikdüzü'nde özel hastanede anestezi ilacının enjekte edilmesi sonrası hayatını kaybeden 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin'in ölümüne ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Selen'in yakın arkadaşı ve meslektaşı olan Pelin Köksal'ın da 2 yıl önce benzer bir şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Bilgin'e enjekte edilen ilaç şişesi cebinden çıkan doktor Fatih A.'nın iki hemşireyle de arkadaş olduğu, Köksal'ın ölümüyle ilgili de yargılandığı belirlendi.

21.05.2024 16:00

İstanbul Beylikdüzü'nde anestezi ilacının enjekte edilmesinin ardından yaşamını yitiren hemşire Selen Bilgin'in yakın arkadaşı ve meslektaşı olan Pelin Köksal'ın da 2 yıl önce benzer bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Bilgin ve Köksal'ın yakın arkadaşlarının doktor Fatih A.'nın olması şüpheleri artırdı.

İLAÇ ENJEKTE EDİLDİKTEN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Olay, geçtiğimiz hafta başında Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan Özel Birinci Hastanesi'nde yaşandı. İddialara göre, 77 yaşındaki hasta dedesinin kaldığı hastaneye refakatçi olarak giden 24 yaşındaki Selen Bilgin'e, başı ağrıdığı için anestezi doktoru arkadaşı Fatih A. tarafından ameliyat için kullanılan bir ilaç enjekte edildi. Sabaha karşı fenalaşan Bilgin, kaldığı odada koltukta ölü olarak bulundu.

İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı
Selen Bilgin

GÖZALTINA ALINAN DOKTOR SERBEST

Olayla ilgili gözaltına alınan doktor Fatih A., ilacı Selen'in kendisinin kullandığını iddia ederken, ilaç şişesi ise Fatih A.'nın cebinden çıktı. Olay günü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen evli ve 3 çocuk babası Fatih A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YAKIN ARKADAŞI DA BENZER ŞEKİLDE CAN VERMİŞ

Yaşanan olayın ardından konuyla ilgili Bilgin ailesi şikayetçi olarak hukuki süreç başlattı. Olayla ilgili dikkat çekici bir ayrıntıya ulaşıldı. 2 yıl önce aynı hastanede çalışan Selen Bilgin ve doktor Fatih A.'nın arkadaş grubu içerisinde olan hemşire Pelin Köksal'ın da (28) benzer bir nedenle Esenyurt'taki evinde ölü bulunduğu öğrenildi. Köksal'dan haber alınamaması üzerine evine giden Selen ve kardeşi Saruhan'ın, ölen diğer hemşireyi kolunda kelebekle ve yüzü morarmış şekilde ölü bulduğu bilgisine ulaşıldı. Selen Hemşire'nin de aynı şekilde ölü bulunması dikkatleri anestezi için kullanılan "propofol" isimli ilaca çekti.

İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı
Selen Bilgin ve Pelin Köksal

Bilgin ailesi kızlarının ölü haberiyle acı yaşarken 1 hafta sonrada yanında refakatçi olarak kaldığı dedesi Ali İbrahim Paker hayatını kaybetti. Bugün Bahçeşehir'de cenazesi kılınan Paker, ölen torunu Selen'in yanına defnedildi.

ŞÜPHELER AYNI DOKTORDA TOPLANDI

Selen Hemşire'nin kardeşi Saruhan Bilgin, iki yıl önce Pelin Hemşire'nin ölümü ile ablasının ölümü arasındaki benzerliğe dikkat çekerek şunları söyledi: "Bundan 2 yıl önce yine aynı şekilde şüpheli bir ölüm oldu. Aynı çalıştıkları özel hastanede oldu bu durum. Ablamın yakın arkadaşıydı ölen Pelin Hemşire. Fatih aynı zamanda onların da yine doktoruydu. O olayın olduğu zaman ablamda arkadaşının evinin yedek anahtarı vardı. Beraber gittik. Ben de olay yerindeydim.

İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı
Doktor Fatih A.

"BELKİ NE PELİNLER NE SELENLER VARDIR"

Aradık o zaman açmamıştı arkadaşı. Anahtarla kapıyı açamayın çilingir çağırdık polis geldi. İçeriye girdik mosmor bir şekildeydi ölen arkadaşı. Yine kolunda iğne kitleriyle kolunda kelebek vardı mosmor bir şekilde bulduk. Aynı ilaçtan dolayı olduğundan şüpheleniyoruz. Aynı ilaç olduğunu düşünüyoruz bu durumun üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Şüphelendik durumdan. Belki de ne Pelinler ne Selenler var bu şekilde" dedi.

"O ADAMI NASIL SERBEST BIRAKTINIZ"

Baba Serkan Bilgin ise kızı için adalet istediğini ifade ederek, "Benim kızım 24 yaşında hayatının baharındaydı. Benim içim yanıyor baba olarak. Sayın hakimlerden savcılardan rica ediyorum o adamı nasıl serbest bıraktınız? Serbest bıraktınız bir o kadar da acı üstüne acı yaşıyorum. Benim kızım rahmetli oldu savcı adam hakkında tutuklama istiyor ancak nöbetçi mahkeme serbest bırakıyor. Bir baba olarak zaten yanmışız tabii ki adalete sığınacağız. Selen için adalet istiyorum" şeklinde konuştu. Öte yandan, olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki hemşire iki sır ölüm! Ortak noktaları aynı doktor çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Emin Erol: doktor neden serbest kaldi cinayet bu bu nasil adalet bu nasıl serbest kalma 48 1 Yanıtla
  • Bu Kim: geçen seferde ayni yorumu yapmiştim illa itirafmi etmesi lazim o doktorun? onu bekliyorsaniz Allah sabir versin 46 0 Yanıtla
  • kuzeyli baba: doktor sevdası uğruna ölüyor bayanlar. ölümüne aşk dedikleri bu olsa gerek 17 11 Yanıtla
  • harun 8071: serbest bırakanların cocuklarınada aynı şekilde bisey yapılsın ki , ancak öyle tutuklanır 18 3 Yanıtla
  • İlyas null: adeleti arayanlar sabredin adalet diğer tarafta herkes adaleti mahşerde gorecek 18 3 Yanıtla
  • Sedat Bezmen: Acaba ötenazi mi yaptırıyorlar el altından..ülkemizde yasak diye 12 2 Yanıtla
  • Bilgi Yıldız: kadın ve erkek yakın arkadaş yersen 7 0 Yanıtla
  • Ulku Girgin: İşin iç yüzü farklı gibi doktor ,hemşireler ve kardeşi bir işler cevirmisler ,hemşireler susturulmuş gibi 4 1 Yanıtla
  • İlker Güner: Valla abiyane olacak ama, sanırım hiçbir fikrimiz uyusmasada bir çok arkadaş bu yoruma katilacaktir. Asın i...neyi. 4 0 Yanıtla
  • Behzat: doktoru güzel bir sorgudan gecirin 4 0 Yanıtla

Advertisement