2 Gollü Forvete 42 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

2 Gollü Forvete 42 Milyon Euro

2 Gollü Forvete 42 Milyon Euro

Çin pazarı Avrupa'da transfer dönemi sona ermesine rağmen astronomik imzalar attırmaya devam ediyor.

03.02.2016 14:42

Çin pazarı Avrupa'da transfer dönemi sona ermesine rağmen astronomik imzalar attırmaya devam ediyor.

Atletico Madrid forması giyen Kolombiyalı golcü Jackson Martinez, tam 42 milyon euro bonservis bedeli ile Çin'in Guangzhou Evergrande takımı ile sözleşme imzaladı. Martinez'in alacağı ücret ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmazken İspanyol basını, transfer için Atletico Madrid kadar Jackson Martinez'in de ikna edilmeye çalışıldığı ve astronomik teklife onun da hayır diyemediği ifade edildi. Transfer görüşmelerini yapan ismin ise ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes olduğu belirtilirken Mendes'in Atletico Madrid için yine çok yüksek karlı bir anlaşma yaptığının altı çizildi.

Bu transferde futbolseverleri şaşırtan ise Atletico Madrid'e sezon başında gelen ve 15 lig maçında sadece 2 gol atan ve Diego Simeone'nin istediklerini sahaya yansıtamamasından yakındığı ismin bu kadar yüksek bir bonservisle transfer olması oldu.

Sezon başında 35 milyon euroya Porto'dan transfer edilen Jackson Martinez, 42 milyonluk bonservisiyle düşüşte olan performansına rağmen Atletico Madrid'e 7 milyon euro kazandırdı.

Avrupa'nın ve dünyanın en yüksek bonservis bedellerinden birini alarak Jackson Martinez'i Çin'e gönderen Atletico Madrid'in bu imzanın ardından yaz transfer dönemine kadar bir yıldız oyuncuyu kadrosuna katmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor 2 Gollü Forvete 42 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement