"7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları" - Son Dakika
Spor

"7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları"

"7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları"

Bitlis'te dün başlayan "7.Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları" kapsamında, Alp ve kuzey disiplini kayak yarışları yapıldı.

02.02.2013 16:03

Bitlis'te dün başlayan "7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları" kapsamında, Alp ve kuzey disiplini kayak yarışları yapıldı.

Çiftkaya Kayak Merkezi ile Bitlis- Tatvan karayolundaki El-Aman Hanı mevkisinde düzenlenen yarışlar, 14 ilden 188 sporcunun katılımıyla başladı.

Alp disiplini yarışlarının yapıldığı Çiftkaya Kayak Merkezi'nde kıyasıya mücadele eden kayakçılar, renkli görüntüler oluşturdu. Yarışlar sırasında düşen bazı sporcular ise ufak çaplı sakatlıklar yaşadı.

Yarışlarda çocuk 1 kızlarda Erzurum'dan Sıla Kara, çocuk 2 kızlarda Erzurum'dan Ece İs, çocuk 1 erkeklerde Bingöl'den Furkan Cecen, çocuk 2 erkeklerde de Erzurum'dan Nihat Enez Limon birinciliği elde etti.

El-Aman Hanı mevkisinde yapılan kuzey disiplini yarışlarında ise çocuk kızlarda Hakkari'den Nazlıcan Düzce, çocuk erkeklerde Erzurum'dan Onur Zegerek, yıldız klasik kızlarda Ağrı'dan Zozan Malkoç, erkeklerde ise Ağrı'dan Adem Bartan birinci oldu.

Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kış spor oyunlarının Bitlis'te düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, Bitlisli sporcuların, diğer illerden gelen sporcularla kaynaşması adına organizasyon önemli olduğunu söyledi.

Yılmaz, Alp ve kuzey disiplini kategorilerinde düzenlenen yarışlara katılan sporculara başarı diledi.

Muhabir: Şener Toktaş/ Berin Arslan Çetin

Yayıncı: Levent Harman - BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor '7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement