Altay'ın tecrübeli forvetlerinin yaş ortalaması dikkat çekiyor - Son Dakika
Spor

Altay'ın tecrübeli forvetlerinin yaş ortalaması dikkat çekiyor

Altay\'ın tecrübeli forvetlerinin yaş ortalaması dikkat çekiyor

Altay'ın tecrübeli forvetleri Murat Uluç ve Marco Paxiao'nun yaş ortalaması 40.5 olarak dikkat çekti. Siyah-beyazlıların attığı 8 golün 5'ine katkı sağlayan Uluç ve Paxiao, genç oyuncuların gol atamadığı bir sezon geçiriyor.

09.11.2023 10:57

Altay'ın tecrübeli forvetleri Murat Uluç ve Marco Paxiao'nun yaş ortalaması 40.5 olarak dikkat çekti. 42 yaşındaki Uluç ve 39 yaşındaki Paxiao, siyah-beyazlıların attığı 8 golün 5'ine katkı sağladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'da bu sezon skora katkı veren golcülerinin yaşları dikkatleri çekiyor. Siyah-beyazlılar, genç oyuncularından gol katkısı alamazken, gollerinin tamamı tecrübeli fubolculardan geldi. Golcülerden 42'lik Uluç ve 39'luk Paixao'nun dışında skor üreten futbolculardan 1 golü olan savunmacı İbrahim Öztürk 42, 2 gollü orta saha Zeki Yıldırım ise 32 yaşında.

Yaş ortalaması 40.5

Altay'ın 39 yaşındaki Portekizli golcüsü Marco Paixao; ligde Şanlıurfaspor, Kocaelispor ve Sakaryaspor maçlarında birer gol atarak toplam 3 gole katkı verirken, 42 yaşındaki Murat Uluç ise Ziraat Türkiye Kupası'nda Aliağa FK'ya karşı 2 gol kaydetti. Böylece bu sezon tüm kulvarlarda 8 gol atan Altay'ın 5 golü Murat Uluç ve Marco Paixao'dan gelmiş oldu. Bu ikilinin yaş ortalaması ise 40.5 olarak dikkatleri çekiyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay'ın tecrübeli forvetlerinin yaş ortalaması dikkat çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement