Anfield'da Buruk Sevinç: 2-1 - Son Dakika
Spor

Anfield'da Buruk Sevinç: 2-1

Anfield\'da Buruk Sevinç: 2-1

Liverpool, sahasında konuk ettiği Newcastle United'ı 2-1'lik skorla mağlup etse de, Etihad'tan beklediği haberi alamadı ve sezonu ikinci sırada tamamladı.

11.05.2014 18:59

Premier Lig'de 38. ve son hafta karşılaşmalarında sahasında Newcastle United'ı konuk eden Liverpool, ilk yarısını yenik kapadığı mücadelede üç puana uzansa da, Manchester City'nin West Ham United'ı mağlup etmesiyle ligi ikinci sırada tamamladı.

Liverpool, ilk yarısını 1-0 yenik kapadığı mücadelenin ikinci yarısında önce Daniel Agger, ardından Daniel Sturridge'in golleriyle rakibini mağlup ederken, Newcastle United ise 68. dakikada Shola Ameobi'nin, 87. dakikada da Paul Dummett'in gördüğü kırmızı kartlarla mücadeleyi 9 kişiyle tamamladı.

LIVERPOOL TUTUK BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk yarısına etkisiz bir başlangıç yapan Liverpool pozisyon üretme konusunda güçlük çekerken, Newcastle United ise daha çok ani ataklarla rakip kalede etkili olmaya başladı ve bunda başarılı da oldu.

18. dakikada sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Suarez, ceza sahası içindeki yerleşim sürerken yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ancak maçın hakemi düdüğün beklenmediği gerekçesiyle bu golü geçersiz saydı.

20. dakikada ani gelişen Newcastle atağında kanattan süratle topu taşıyan Gouffran'ın yerden kale ağzına doğru çevirdiği topu Skrtel ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdi: 0-1.

24. dakikada Gerrard'ın kullandığı köşe vuruşunda Agger müsait durumda kafa vuruşunda yaptı ama Krul son anda çizgi üzerinde topu çelmeyi başardı.

27. dakikada Newcastle United ikinci gole yaklaştı. Ameobi'nin savunmanın arkasına gönderdiği topa iyi hareketlenen Gouffran, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ama Mignolet gole izin vermedi.

34. dakikada Gerrard'ın pasında ceza sahası dışı sağ çaprazda topu alan Suarez, şık hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı ve ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla vuruşunu yaptı ancak top Krul'da kaldı.

42'de Henderson'ın sağdan ortasında Sturridge kale ağzında bomboş durumda yaptığı kafa vuruşunda topu auta gönderdi ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının detayları birazdan...

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Anfield'da Buruk Sevinç: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement