Bacary Sagna: Wenger İçin Kazanmalıyız - Son Dakika
Spor

Bacary Sagna: Wenger İçin Kazanmalıyız

Bacary Sagna: Wenger İçin Kazanmalıyız

Arsenal'in tecrübeli isimlerinden Bacary Sagna, şampiyonluğu Arsene Wenger için kazanmak istediklerini söyledi.

27.01.2014 23:32

Premier Lig'in zirvesinde yer alan Arsenal, Chelsea ile Manchester City'nin nefesini ensesinde hissediyor. Öyle ki, bu üç takım yalnızca 2 puanlık bir dilimde sıralanıyor. Birçoklarına göre formunu koruması zor olan Arsenal ligin ikinci yarısında alt sıralara gerileyecek. Arsenal'in tecrübeli ismi Bacary Sagna ise bu görüşe katımıyor. 30 yaşındaki Fransız şöyle konuştu:

"Herkes Chelsea ve Manchester City'den bahsediyor, ama biz kendimize güveniyoruz. Diğer takımlar bizden korkuyor, çünkü onlara sahayı dar ediyoruz. Sezon sonunda herkesin bizi konuşmasını, en iyi takım olduğumuzu ve şampiyonluğu hakettiğimizi söylemesini istiyoruz. Her takım puan kaybeder, ama biz şu an iyi bir pozisyondayız ve konsantre kalmamız gerekiyor."

"Her kaybettiğimiz maçtan sonra çok kötü hissediyorum. Wenger bize güveniyor ve birinin size olan güvenini boşa çıkarmak utanç verici. Eğer başarırsak bu oyuncular ve taraftarlar için olduğu kadar Wenger için de olacak. Son yıllarda onu hayal kırıklığına uğrattık ve o en iyiler arasında anılmayı hakediyor."

Arsenal'in Draxler'i transfer edeceğine yönelik söylentilerin ardından Wenger transfer yapmayı düşünmediklerini açıklamıştı. Sagna mevcut kadrolarının hedeflerine ulaşmak için yeterli olduğunu düşünüyor:

"Serge Gnabry müthiş oynuyor. Onun gibi gençlerden her zaman katkı alabiliriz. Podolski uzun bir aradan sonra gollerle döndü. Giroud da çok iyi iş çıkarıyor. Defansımız oldukça sağlam. Yani transfer yapmasak da bu beni endişelendirmez."

Sezon sonunda Arsenal ile olan sözleşmesi bitecek olan Sagna, yeni bir kontrat için kulübüyle görüşmelere devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bacary Sagna: Wenger İçin Kazanmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement