Beşiktaş Kulübünde Bayramlaşma - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübünde Bayramlaşma

Beşiktaş Kulübünde Bayramlaşma

Beşiktaş Kulübü geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

21.08.2012 13:32

Beşiktaş Kulübü geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Siyah-beyazlı kulübün Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Urgancılar, Berkay Gocay ve Seyit Ateş, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, divan üyeleri ile sporcular katıldı.

Bayramlaşma Töreninde konuşan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, bayram günlerinin, milli ve dini bayramların, topluluğu birbirine kaynaştırması ve destek vermesi adına önemli olduğunu vurgulayarak, "Kızgınlıkların ve dargınlıkların giderilmesi açısından, Türk toplumu ve kültürü açısından çok önemli günlerdir. Bu günlerden birini yaşıyoruz. Bayram günlerinin Beşiktaş Kulübü'ne layık bir şekilde, düzgün olarak yapılması konusunda sayın başkanla fikir birliğine varmıştık. Ancak, yapay bazı şeylerle beraber buna o olaylar imkan vermedi. Sayın başkanla konuştuğum zaman, gelememenin ve aranızda olamamanın üzüntüsünü belirtti. Kendisi bu konuda bayramınızı kutlamam için beni aracı kıldı. Sayın başkanın tebriklerini sunuyorum" dedi.

Bundan sonraki bayramlarda bütün birimlerle beraber, daha geniş ve diğer kulüplerin yaptığı gibi bayramlaşma gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Karadeniz, "Bugün böyle olduğu gibi kabul etmiş oluyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Gelecek günlerin, yeni sezonun Beşiktaşımız için hayırlara ve uğurlara vesile olmasını diliyorum. Her şey Beşiktaş için, en büyük Beşiktaş" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Urgancılar ise, Nefes alışımız bayram olduğunu belirterek, "Umarım bugünlerimizi arıyor olmayız. Çünkü memleketin haline bakınca genel durum pek hoş görünmüyor. Dilerim bundan sonraki tüm bayramlar öncelikle sizin yaşam alanlarınız için, hepimizin ortak noktası Beşiktaş için, tüm spor camiası, milletimiz ve devletimiz için sevginin, dostluğun, kardeşliğin hakim olduğu, coşku dolu günler olur. Başta başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu adına bayramınızı kutluyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübünde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement