Beşiktaş, Vedat Muriqi için devrede! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Vedat Muriqi için devrede!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda ilerleyen Kara Kartallılar, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah- beyazlıların yeni golcüsü için düşünülen gündemdeki isim ise bomba etkisi yarattı. Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'yi kiralamak için, Kartal'ın hazırlıklara başladığı iddia edildi.

05.05.2021 10:49  Güncelleme: 11:26

Sergen Yalçın yönetimindeki lider Beşiktaş, haftasonu Galatasaray'ı yenmesi halinde büyük oranda sezonu şampiyon tamamlayacak. Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi hem de ligi götürecek iyi bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılarda gündem Vedat Muriç.

KİRALAMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYORLAR

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın Vedat Muriqi hamlesini duyurdu. Youtube'da Transfer TV kanalında açıklamalarda bulunan Uzundurukan, Lazio'da forma şansı bulamayan Vedat için Beşiktaşlı yöneticilerin Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda İtalyan ekibinin kapısını çaldığını belirtti. Lazio'nun da bu transfere yeşil ışık yaktığını belirten Uzundurukan, "Beşiktaş bu transferi ciddi anlamda düşünüyor ama bonservisi yüksek olduğu için Vedat'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor" dedi.

Beşiktaş, Vedat Muriqi için devrede!

Son Dakika Spor Beşiktaş, Vedat Muriqi için devrede! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • DoLapDeReLi_MuRat: inşallah öyle bir hata yapmayız bu sene şampiyonlar ligi var sat ersini ve arka direk larini fransa liginden portekiz liginden alman liginden adam gibi kaliteli bir forvet alın abuşun yanına 5 1 Yanıtla
  • Hurdacı: Beşiktaş çöpçü almazdı,ne oldu acaba. 4 1 Yanıtla
  • hayırrr: sacmalayin..bu adam fenerin balonu..gidis sekli bile saibeli..fener alsin..sonra yine boluya falan20m euroya satar. 4 0 Yanıtla
  • Baskan: Fenerbahce ahlaksizca aboubakara ve halil dervisogluna teklif yapti bjk de kisas yapiyor simdi 3 0 Yanıtla
  • celal gökalp: kalite olarak larin e on basar 1 1 Yanıtla
  • Gökhan: Lazio da bir kartal var haberleri çıkmasın şimdide :)) 1 0 Yanıtla

Advertisement