Bursaspor'un Yeni Golcüsü Pinto: "İşimi Çok İyi Yapmaya Geldim" - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Yeni Golcüsü Pinto: "İşimi Çok İyi Yapmaya Geldim"

Bursaspor\'un Yeni Golcüsü Pinto: "İşimi Çok İyi Yapmaya Geldim"

Bursaspor'un yeni transferi Şilili Pinto gollerini atmak için sabırsızlandığını ifade etti.

13.01.2012 20:17

Bursaspor'un yeni transferi Şilili Pinto gollerini atmak için sabırsızlandığını ifade etti. Pinto, "İşimi çok iyi yapmaya geldim" dedi.

Gollerini atmaya bir an önce başlamak istediğini vurgulayan Şilili Milli futbolcu Bursaspor'un resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Pinto, " Türkiye'de kentimi mutlu hissettim. Buraya futbol oynamaya geldim ve bir an önce buna başlamak istiyorum. Bursaspor'un şampiyonluk kazandığını biliyorum, ancak fazla araştıramadım. İzlediğim birkaç videoda tanıdığım Güney Amerikalı futbolcular da vardı. Kendime bir gol hedefi koymadım. Ne kadar gol atarım bilmemem, ama başarımı devam ettirmek istiyorum. Ben buraya işimi çok iyi yapmaya geldim. Taraftar bana destek verirse başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

RAMAZAN SAL VEDA ETTİ

Bursaspor'un forma şansı bulamayan futbolcusu Ramazan Sal, Şanlıurfaspor ile anlaşmaya vardı. Takım arkadaşlarına veda eden genç futbolcunun yeni takımıyla 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Kulüpten ayrılırken açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "Bursaspor benim için hep özel kalacak. Herkese hakkımı helal ediyorum" diye konuştu.

(İA/RT) - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Yeni Golcüsü Pinto: 'İşimi Çok İyi Yapmaya Geldim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement