"Cassano Milli Takımı Hak Ediyor" - Son Dakika
Spor

"Cassano Milli Takımı Hak Ediyor"

"Cassano Milli Takımı Hak Ediyor"

Bu sezon Parma'da gösterdiği performansla parmak ısırtan Cassano hakkında hocası Donadoni övgüyle bahsetti.

24.11.2013 13:31

Parma'nın Napoli'yi deplasmanda 1-0 yendiği maçta oynadığı futbol ve attığı golle öne çıkan Antonio Cassano için Roberto Donadoni'den önemli açıklamalar geldi.

Maç sonrasında Antonio Cassano'ya övgüler yağdıran ve onun performansının artık görmezden gelinmemesi gerektiğini belirten Roberto Donadoni, yayıncı kuruluş Sky Sport Italia mikrofonlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu yoğunlukla oynamayı sürdürürsek her yerde herkesi yenebiliriz. Geçtiğimiz dönemde özellikle kararlılık konusunda bazı düşüşler gösterdik. Ama bundan sonra her şey farklı olacak. Oyuncuların performansından çok etkilendim. Özellikle de maçın son bölümünü sakat sakat oynayan Walter Gargano'dan."

"Milli formayı mutlaka alacaktır"

Antonio Cassano'yla ilgili de oldukça güzel sözler sarf eden tecrübeli teknik adam, "Eğer Cassano böyle oynamayı sürdürürse milli formayı mutlaka alacaktır. Onun Parma'da neler yaptığını fark etmemek imkansız. Fakat onun da takımdan yardım aldığını unutmamak gerekiyor. Biabiany'nin asisti sayesinde o pozisyon içerisine girdi. O pastanın üzerindeki çilek ve bizde farkı yaratabilen oyuncu. Fakat bir oyuncu tek başına belli bir yere kadar mücadele edebilir. O da bunu anlamaya başladı" dedi.

Cassano bu sezon lige oynanan 13 maçın tamamına ilk 11'de başladı, 5 gol kaydetti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Cassano Milli Takımı Hak Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement