Denizlispor, Boluspor Galibiyetiyle Moral Buldu - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Boluspor Galibiyetiyle Moral Buldu

Denizlispor, Boluspor Galibiyetiyle Moral Buldu

Basın Sözcüsü Ekizler: "11 hafta sonra 3 puana kavuştuğumuz için mutluyuz"

16.03.2015 17:43

PTT 1. Lig'de deplasmanda Boluspor mağlup eden Denizlispor'un basın sözcüsü Mehmet Ekizler, 11 hafta sonra 3 puana kavuştuklarını için mutlu olduklarını söyledi.

Ekizler, yaptığı açıklamada, Boluspor'u yenerek bu sezon ilk deplasman galibiyeti aldıklarını, galibiyetle moral bulduklarını belirtti.

Ligde birçok karşılaşma iyi mücadele ettiklerini fakat bunu skora yansıtamamanın sıkıntısını yaşadıklarını dile getiren Ekizler, "11 hafta sonra 3 puana kavuştuğumuz için mutluyuz. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz maçın sonuna kadar çok iyi mücadele ettiler. Artık önümüzdeki haftalara daha umutlu bakıyoruz" dedi.

Boluspor galibiyetinin kendilerinin çıkış maçı olacağına inandığını ifade eden Mehmet Ekizler, hafta sonu Kayserispor'la önemli bir karşılaşma oynayacaklarını, bu maçın da zorlu geçeceğini söyledi.

Kentteki birlik ve beraberliğin takıma yansıdığını ifade eden Ekizler, şunları kaydetti:

"Rakibimiz ligin lideri ve çok güçlü bir ekip. Biz de kaliteli bir ekip olduğumuzu sezon başından bu yana söylüyoruz. Maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Yönetim Kurulu olarak teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu takım küme düşmeyecek, sezon sonunda bunu herkes görecek."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Denizlispor, Boluspor Galibiyetiyle Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement