Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Erzincan'da Başladı - Son Dakika
Spor

Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Erzincan'da Başladı

Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Erzincan\'da Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Erzincan Valiliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Refahiye Kaymakamlığı ile Refahiye Belediyesi iş birliğinde Dumanlı Tabiat Parkı'nda düzenlenen Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları başladı. Kazakistan, Çekya, Ukrayna ile Türkiye'den Sivas, Kocaeli, Erzurum, Sinop, Malatya ve Kayseri illerinden toplam 48 sporcu, yarışlara katılıyor. İlk gün elit erkekler ve kadınlar branşında sporcular parkurda dereceye girmek için mücadele etti. Yarışlar 17 Eylül Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

16.09.2023 18:54

Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları, Erzincan'da başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Erzincan Valiliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Refahiye Kaymakamlığı ile Refahiye Belediyesi iş birliğinde Dumanlı Tabiat Parkı'nda düzenlenen organizasyona, 3 ülke, 6 şehirden 48 sporcu katılıyor.

Organizasyonda Kazakistan, Çekya, Ukrayna ile Türkiye'den Sivas, Kocaeli, Erzurum, Sinop, Malatya ve Kayseri illerinden toplam 48 sporcu, pedal çevirecek.

İlk gün yarışmalarda elit erkekler ve kadınlar branşında sporcular parkurda dereceye girmek için ter döktü.

Yarışlar 17 Eylül Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dumanlı MTB Cup XCC-XCO Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Erzincan'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement