Emre'den Son Dakika Hediyesi - Son Dakika
Spor

Emre'den Son Dakika Hediyesi

Emre\'den Son Dakika Hediyesi

Atletico Madrid son dakikada attığı golle Viktoria Plzen'i 1-0 mağlup etti. Golün asisti ise Emre'den geldi.

05.10.2012 07:35  Güncelleme: 08:44

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol ekibi Atletico Madrid, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen'i ağırladı. Vicente Calderon'da oynanan karşılaşmayı Atletico Madrid son dakikada attığı golle 1-0 kazandı.

Vicente Calderon Stadı'nda oynanan maçta Atletico Madrid, rakibine oranla daha fazla pozisyona giren taraf olsa da, golü uzatmaların son saniyesinde buldu.

Emre Belözoğlu'nun pas vererek kullandığı serbest vuruşta, topla buluşan Cristian Rodriguez topa çok sert ve güzel vurarak, 90+2'de Atletico'yu öne geçirdi.

ARDA TURAN KADRODA YER ALMADI

Atletico Madrid'e galibiyeti getitren golü 90+2. dakikada Cristian Rodriguez kaydetti. Temsilcilerimizden Emre Belözoğlu ilk 11'de başladığı maçta, Cristian Rodriguez'in attığı golde asisti yapan isim oldu. Bir başka temsilcimiz Arda Turan ve yıldız golcüsü Radamel Falcao ise kadroda yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yedek isimlere şans veren teknik direktör Diego Simeone bu düşüncesini Plzen karşısında da sürdürmesine rağmen Atletico Madrid puanını 6'ya yükseltti. Viktoria Plzen ise 3 puanda kaldı.

Bir sonraki hafta Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz ekibi Academica'yı ağırlayacak. Viktoria Plzen ise Hapoel Tel Aviv'e konuk olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emre'den Son Dakika Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement