Ertuğrul Sağlam'dan Rize'ye Taraftar Temennisi - Son Dakika
Spor

Ertuğrul Sağlam'dan Rize'ye Taraftar Temennisi

Ertuğrul Sağlam\'dan Rize\'ye Taraftar Temennisi

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Rizespor ile 0-0 berabere kalan Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "İki takım için de adil bir sonuç oldu" dedi.

22.03.2014 16:44

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki konumları itibarıyla kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak, "Buradan alacağımız sonuç kupa maçı öncesi moral olacaktı. Kaybetmemek önemliydi ama kazanacak pozisyonlarımız da vardı. Direkten dönen topumuz da vardı ama son saniyede de kaybedebilirdik. İki takım için de adil bir sonuç oldu. Her şeye karşı alınan 1 puandan memnunum. Kupa maçı öncesi moral oldu" dedi.

Çok zor bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Sağlam, "Alt sıralardan çıkmak için canla başla mücadele eden bir ekip. Bu durumdaki bir takımın dolu türbinlere oynaması lazım. Futbol dolu türbinlere oynanıyor. Çaykur Rizespor iyi bir takım ve iyi mücadele ettiler. Her iki ekip de 1 puandan mutludur. Bir Karadenizli olarak inşallah daha dolu türbinlere oynarlar" diye konuştu.

Akaminko'nun kırmızı kartının haksız olması durumunda kendilerini çok üzeceğini kaydeden Sağlam, en kritik bölgede önemli oyuncuyu kaybettiklerini sözlerine ekledi.

Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, iki takımın da istediği oyunu oynayamadığını ifade ederek, "Mücadele olarak iyi oyun oldu. Her iki takım da kazanabilirdi ama beraberlik en doğru sonuçtu. Çaykur Rizespor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Serol Demirhan ise iki takımında kazanma adına oynadıklarını ama başaramadıklarını söyledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ertuğrul Sağlam'dan Rize'ye Taraftar Temennisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement