F.Bahçe Forvet Transferi İçin 1.87'lik Marcus Ingvartsen'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

F.Bahçe Forvet Transferi İçin 1.87'lik Marcus Ingvartsen'i Gözüne Kestirdi

Fenerbahçe, Nordsjaelland takımında forma giyen 1.87'lik Marcus Ingvartsen'i transfer listesine aldı. Arsenal, 20 yaşındaki genç futbolcu için uzun zamandır uğraşıyordu.

17.12.2016 14:31  Güncelleme: 14:36

Ocak ayında yapacağı takviyelerle ligin 2. yarısında daha güçlü bir kadroya sahip olmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. 10 numaralı pozisyon dışında santrfor arayışlarını da sürdüren Sarı-Lacivertliler'e menajerler tarafından bir isim daha önerildi.

VİKİNG GELİYOR

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen 20 yaşında ve 1.87 boyunda olan Marcus Ingvartsen'in Dick Advocaat'ın takımına istenilen katkıyı yapabilecek tazda bir oyuncu. Fernandao ve Emenike'den bir türlü istediği katkıyı alamayan Advocaat'ın uygun bir maliyete sahip Ingvartsen için son kararı verecek isim olduğu ifade edildi. İngvartsen birkoç kez Danimarka'nın U-21 ve U-19 takımlarının formasını da giydi.

KAPANAN TAKIMLARA KARŞI İLAÇ OLABİLİR

Fenerbahçe, bonservis bedeli şu anda 1 milyon Euro civarında seyreden ve gelecek vaad eden bu futbolcuyu kadrosuna katmak için menajerlerle temas halinde. Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın onayı gelir gelmez Danimarkalı santrfor İstanbul'a davet edilecek. Marcus Ingvartsen hava toplarındaki üstünlüğüyle özellikle kapalı defanslara karşı Fenerbahçe'ye avantaj sağlayabilir. Advocaat da her fırsatta yönetimden uzun boylu golcü istiyor.

WENGER DE İSTİYORDU

Genç futbolculara olan düşkünlüğüyle bilinen Arsenal menajeri Arsene Wenger de genç futbolcuyu uzun zamandır renklerine bağlamak istiyordu.

(Takvim)

F.Bahçe Forvet Transferi İçin 1.87\'lik Marcus Ingvartsen\'i Gözüne Kestirdi

Son Dakika Spor F.Bahçe Forvet Transferi İçin 1.87'lik Marcus Ingvartsen'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement