Fenerbahçe'den Açıklama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Açıklama

Fenerbahçe\'den Açıklama

"Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir futbolcu aldığımızı düşünüyorum. Hoca transferi ile ilgili ince eleyip, sık dokuyoruz."

06.06.2013 02:01  Güncelleme: 11:57

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, yeni transferleri Portekizli futbolcu Bruno Alves'in taraftarlarını heyecanlandıracak ve sarı-lacivertli camiaya yakışan bir oyuncu olduğunu söyledi.

Bruno Alves transferinin gerçekleşmesinin ardından FBTV'ye açıklamalarda bulunan Deniz Tolga Aytöre, "Öncelikle hayırlı olsun. Çok önemli bir oyuncu. Yüksek karakterli, pes etmeyen, gerçekten Fenerbahçe camiasına yakışan bir futbolcu. Bu transferde yönetim kurulu üyemiz sayın Semih Özsoy'un ve idari menajerimiz Hasan Çetinkaya'nın da çok emekleri geçti. Biz görevimizi yaptık. Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak bir futbolcu aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Özellikleri itibariyle dikkat çeken bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını aktaran Aytöre, "Oynadığı mevki itibariyle dikkat çeken yönü, gol sayısının oldukça fazla olması. Gol özelliği var. Fenerbahçe'nin bu seneki karakterini yansıtacak bir oyuncu aldık" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör seçimi ve yapılması planlanan yeni transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Deniz Tolga Aytöre, sözlerini şöyle tamamladı:

"Transferlerle ilgili klişe lafları kullanmak istemiyorum. Görevlerimizi yerine getirmek için buradayız. Fenerbahçe'nin bu yıl hedefleri gerçekten çok büyük. Bu nedenle transfer konusunda önümüzdeki günlerde çok önemli gelişmeler olabileceğini söyleyebilirim. Hoca transferimiz için de aynı şeyleri söyleyeceğim. Hoca transferi ile ilgili ince eleyip, sık dokuyoruz. Fenerbahçe'ye en yakışan hocayı getirmeye çalışıyoruz. Biraz sabırlı olalım. Umarım her şey çok güzel olacak." -

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement