Fransa Milli Futbol Takımına Nıke Forması - Son Dakika
Spor

Fransa Milli Futbol Takımına Nıke Forması

Fransa Milli Futbol Takımına Nıke Forması

Nike, Fransız Milli Futbol Takımı'nın Şık Tasarımı Yenilikçi Performans Ve Çevresel Sürdürülebilirlikle Buluşturan Yeni Formalarını Tanıttı.

19.01.2011 11:34

Nike, Espace Cambon'da Fransız Futbol Federasyonu'yla ortaklığını duyururken Fransız oyuncular Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda ve Yann M'Villa ile Fransız Teknik Direktör Laurent Blanc ve Nike, Inc. Başkanı ve CEO'su Mark Parker eşliğinde yeni takım formalarını tanıttı.

Şık bir şekilde tasarlanan formalar, performansı maksimum düzeye çıkarmak ve çevre üzerindeki etkiyi de minimum düzeye indirgemek üzere tasarlandı. Yeni formalar Fransız tarzı ve geleneğini Nike ürün yeniliğiyle buluşturuyor.

Nike Inc Başkanı ve CEO'su Mark Parker konuyla ilgili şunları söyledi: "Fransa dünyanın en başarılı ve en bilinen takımlarından biri ve sahada iyi bir performans sergilemelerine yardımcı olmak üzere kendilerine yenilikçi ürünler sunacağımız için heyecanlıyız. Bu Nike Football için önemli bir an ve bizler Fransız Federasyonu'nun resmi ortağı olmaktan ve Fransız futbolunun geleceğinde rol sahibi olmaktan gurur duyuyoruz".

Forma tasarımı, Fransız tarzı ve mükemmel tasarım geleneğine ve standartlarına bağlı kalırken oyuncuların ünlü Fransız formasını sırtlarına geçirdikleri her an en yüksek performanslarını sergilemelerine imkan veriyor.

Fransız Teknik Direktör Laurent Blanc konuyla ilgili olarak "Bu forma tüm dünyada kabul edilen Fransız zarafetinin ruhunu temsil ediyor. Kusursuz yaka, yeni mavi renk ve eklenen kırmızı rengi yeni formayı geliştirirken, aynı zamanda yaratmak istediğim yaratıcılık, tevazu ve hırs felsefesini de destekliyor" dedi.

Yenilikçi ve hafif teknik tasarımda, oyuncuların kuru kalmasına yardımcı olmak ve oyunculara konfor sağlamak üzere ürünlerin vücudu ergonomik bir şekilde sarmasını ve yumuşak bir pamuk hissi yaratmasını sağlamak amacıyla Nike Dri-FIT teknolojisi ve geliştirilmiş havalandırma sistemleri kullanıldı.

Formalarda Nike'ın çevreci yaklaşımı dikkate alındı. Bu formalar, tamamıyla geri dönüştürülmüş plastik şişelerden elde edilen mikro elyaf polyesterden yapılan tişört ve şortlarla, Nike'ın bugüne kadarki en çevresel forması niteliğini taşıyor. Tişörtlerde bu malzeme organik pamukla bir arada kullanıldı (%96 geri dönüştürülmüş polyester, %4 organik pamuk)

Yeni Fransız formalarının bir özelliği de oyuncuların göğsünün üzerinde yer alan FFF rozetinin arkasına basılmış olan 'Nos Differences Nous Unissent" (farklılıklarımız bizi birleştiriyor) mesajı. Nike, sporu, önyargıyı kırmak ve insanlara potansiyellerinin tamamını kullanmaları için yardım etmek konusunda pozitif bir rol oynamak üzere kullandığı bir geçmişe sahip.

Yeni Fransız forması ilk kez 9 Şubat günü Stade de France'da Brezilya karşısında oynanacak olan maçta giyilecek.

Sahada kullanılacak olan formaların yanı sıra Nike aynı zamanda maç sahası dışında kullanıma yönelik olarak taraflar için tasarlanan, geniş yelpazeli FFF- markalı Nike Sportswear ürünlerini de tanıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Fransa Milli Futbol Takımına Nıke Forması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement