Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Ankaragücü, İskenderun Demir Çelikspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü

04.12.2013 11:18

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 4 hafta sonra galibiyetle tanışan Ankaragücü, sahasında İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Fuat Akyüz yönetiminde Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertli futbolcular, yarım sahada çift kale taktik maçı yaptı. Sakatlıkları süren Volkan Geyik ve Orhan Evci antrenmana katılmadı.

Akyüz, neşeli geçen antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Futbolcularımız çok istekli. Hedefimiz, içeride ve dışarıda tüm maçlarımızı kazanmak. Bunu yapacak gücümüz var" ifadesini kullandı.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Akyüz, şunları kaydetti:

"Bozüyükspor deplasmanında bizleri yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ankaragücü'ne gönül vermiş her şeyin en iyisine layık olan taraftarlarımız, bizi İskenderun Demir Çelikspor maçında da yalnız bırakmasınlar. Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Biz de oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla taraftarlarımıza layık olmak istiyoruz. Bu anlayış içerisinde çok çalışıyoruz. Herkes bize güvensin. Zaman tek yürek olma zamanı, hep birlikte olma zamanı."

Ankaragücü ile İskenderun Demir Çelikspor arasında 8 Aralık Pazar günü yapılacak maç, saat 13.30'da başlayacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement