Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Mustafa Denizli İstifa Etmedi" - Son Dakika
Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Mustafa Denizli İstifa Etmedi"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek'in açıklamaları "Mustafa Denizli istifa etmedi" Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "(Denizli'nin istifa ettiği iddiaları) Hayır istifa etmedi.

29.02.2016 18:39

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek'in açıklamaları "Mustafa Denizli istifa etmedi"

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek:

"(Denizli'nin istifa ettiği iddiaları) Hayır istifa etmedi. Daha görüşeceğiz"

"Kendisiyle görüşmeden bir şey söylemek istemiyorum. Mustafa Denizli, hala bizim hocamız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamada istifa sinyali veren, bugün de futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşan teknik direktör Mustafa Denizli'nin, istifa etmediğini söyledi.

Özbek, sahibi olduğu otelin çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizli ile henüz görüşmediğini belirterek, "Kendisiyle görüşmedim. Bugün biraz yoğunluk var. Yarın görüşeceğim. Birkaç işim daha var. Bu yoğunluk geçsin görüşürüz" dedi.

Mustafa Denizli'nin istifa edip etmediğiyle ilgili sorular üzerine Özbek, "Hayır istifa etmedi. Daha görüşeceğiz" demekle yetindi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Denizli'nin bugünkü antrenmana çıkmadığının hatırlatılması üzerine, "Görüşmediğim için net bir cevap veremiyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Denizli'nin istifa etmesi durumunda ne karar vereceği sorulan Özbek, "Kendisiyle görüşmeden bir şey söylemek istemiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız" diye konuştu.

Dursun Özbek, "Mustafa Denizli'nin kalmasını istiyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine, "Görüşeyim ondan sonra gerekeni söyleyeceğim" yanıtını verdi.

Dursun Özbek'in yoğun günü

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, oldukça yoğun bir gün geçirdi.

Sabah saatlerinde Türk Telekom Arena'da kulübün hukukçularıyla görüşen Özbek, 1,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra öğle vakti Teşvikiye Camisi'ndeki iş adamı Adil Karaağaç'ın cenaze namazına katılan Özbek, öğle yemeğinin ardından yeniden Türk Telekom Arena'ya gitti.

Burada bir süre kalan Dursun Özbek, başka bir toplantı için sahibi olduğu Gayrettepe'deki otele geçti. İçeride yaklaşık 1 saat kalan Özbek, bugün katılacağı 3. toplantı için otelden ayrıldı.

Mustafa Denizli'nin takımdaki geleceği konusu nedeniyle gün boyu medya mensuplarının takibinde olan Özbek'in, gergin olması da dikkati çekti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: "Mustafa Denizli İstifa Etmedi"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek: 'Mustafa Denizli İstifa Etmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement