Galatasaray Ruhunu Kaybetmiş! - Son Dakika
Spor

Galatasaray Ruhunu Kaybetmiş!

Galatasaray Ruhunu Kaybetmiş!

Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda aldığı 2-0'lık yenilgiyle kötü gidişatı sürdürdü.

29.02.2016 17:00

Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'a konuk olan Galatasaray, deplasmanda aldığı 2-0'lık yenilgiyle kötü gidişatı sürdürdü.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçın henüz 5. dakikasında Emre Nefiz'in attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi Gaziantepspor, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

Lukas Podolski ve Wesley Sneijder'in cezalı olduğu için forma giyemediği maçta ilk yarıda istediği hücum organizasyonlarını geliştiremeyen Galatasaray, ikinci yarıda daha istekli olmasına rağmen gol yollarında etkisiz kaldı.

Maçın 54. dakikasında Daniel Larsson'un golüyle Gaziantepspor skoru 2-0'a getirirken kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

Galatasaray'da Aurelien Chedjou ve Lionel Carole sakatlıkları nedeniyle maçı tamamlayamadı.

Sarı kırmızılı ekip bu sonucun ardından 37 puanda kalırken ilk 4'te yer alma mücadelesinde önemli bir kayıp yaşadı. Gaziantepspor ise puanını 30 yaptı.

Galatasaray gelecek hafta sahasında Medipol Başakşehir'i ağırlarken Gaziantepspor sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Fırat Aydınus, Hakan Yemişken, Yusuf Bozdoğan

Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa Süme, Barış Yardımcı, Gouano, Marcal, Abdülkadir Kayalı (Dk. 68 Hürriyet Gücer), Emre Nefiz, Putsila (Dk. 90 İlhan Parlak), Orkan Çınar, Abuda, Larsson (Dk. 78 Chibuike)

Galatasaray: Muslera, Chedjou (Dk. 28 Donk), Hakan Balta, Linnes (Dk. 63 Carole-Dk. 77 Denayer), Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Olcan Adın, Umut Bulut

Goller: Dk. 5 Emre Nefiz, Dk. 54 Larsson (Gaziantepspor)

Sarı kartlar: Dk. 62 Marcal, Dk. 90 Abuda (Gaziantepspor), Dk. 66 Koray Günter, Dk. 89 Yasin Öztekin (Galatasaray)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray Ruhunu Kaybetmiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement