Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu: "Uzatmalarda kaybettiğimiz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçını unutarak önümüze bakacağız"

20.01.2014 18:40

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Uzatmalarda kaybettiğimiz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçını unutarak önümüze bakacağız" dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları, normal süresi 80-80 biten ancak uzatmalarda 94-90 yenildikleri Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçından dersler çıkartacaklarını söyledi.

Oyuncuları ile yapılan hataları masaya yatıracaklarını anlatan Aksu, "Kardemir Karabükspor bu ligin güçlü ekiplerinden. Kalitesini bundan önce oynadığı maçlarda kanıtladı. Son oynadığımız Beşiktaş RMK Marine ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçını kaybettik. Bu iki maçtan öncede seri bir çıkış yakalamış üst üste galibiyetler almıştık. Uzatmalarda kaybettiğimiz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü maçını unutarak önümüze bakacağız. Takımım bu ligde her takımı yenecek güce sahip" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement