Hentbol: Bayanlar Süper Lig - Son Dakika
Spor

Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Zenginal: "Deplasmanda oynayacağımız ilk maçımızı kazanıp seriyi sürdürmek istiyoruz"

21.09.2013 13:09

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde yarın deplasmanda Üsküdar Belediyespor ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor'un basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, deplasmanda oynayacakları ilk maçı kazanıp galibiyet serisine devam etmek istediklerini bildirdi.

Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, lige İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları 25-22'lik galibiyetle başladıklarını hatırlatarak, "Teknik heyetimizin hedefi lige galibiyet serisi ile başlamaktı. Sahamızda oynadığımız ilk maçı kazandık. Şimdi deplasmanda oynayacağımız ilk maçımızı kazanıp seriyi sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin sezona yeni oluşturulan bir kadroyla başladığına dikkati çeken Zenginal, şunları kaydetti:

"Geçen yılın iddialı takımlarından Üsküdar Belediyespor bu sezon büyük bir değişim yaşadı ve takımı adeta sil baştan kurdu. Biz bu durumu fırsata çevirmek istiyoruz. Bu yıl hedefimiz ligde ilk üç takım arasına girmek. Bu nedenle hiçbir maçı hafife almıyoruz. Oyuncularımız maça çok iyi hazırlandı. İnşallah galibiyetle döneriz." - Rize

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement