Ibrahimovic: Chiellini ile Aramızda Sorun Olsaydı Hastanelik Olurdu - Son Dakika
Spor

Ibrahimovic: Chiellini ile Aramızda Sorun Olsaydı Hastanelik Olurdu

Ibrahimovic: Chiellini ile Aramızda Sorun Olsaydı Hastanelik Olurdu

İsveç'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic, İtalyan futbolcu Chiellini ile aralarında bir sorun olmadığını belirterek "Bir problem olsaydı, kendisi şu an hastanede olurdu." dedi.

17.06.2016 20:30  Güncelleme: 09:28

EURO 2016'da mücadele veren İsveç'in yıldız hücum oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, İtalya'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CHIELLINI İLE MÜCADELE

İtalya, İsveç'i son dakikalarda bulduğu golle 1-0 devirerek EURO 2016 son 16 turuna kalmayı garantilerken, maç boyunca Giorgio Chiellini ve Ibrahimovic arasında sıkı bir mücadele yaşandı ve zaman zaman yaşanan gerilimli anlar da dikkat çekti.

"ARAMIZDA BİR PROBLEM OLSAYDI HASTANEDE OLURDU"

Maçın ardından kendisine bu durumu hatırlatan gazetecilere ilginç bir yanıt veren Ibrahimovic, "Chiellini ile aramızda bir problem yok. Bir problem olsaydı, kendisi şu an hastanede olurdu." şeklinde konuştu.

"89 DAKİKA İYİ OYNAMAK YETERLİ OLMUYOR"

İtalya karşısında bir anlık konsantrasyon kaybının kendilerine pahalıya patladığına hükmeden Zlatan, "Bu maç da gösteriyor ki İtalya gibi harika bir takıma karşı 90 dakika boyunca iyi oynamalısınız. 89 dakika iyi oynamak yeterli olmuyor." dedi.

Son Dakika Spor Ibrahimovic: Chiellini ile Aramızda Sorun Olsaydı Hastanelik Olurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Idris: Ulan bu adama zidan denk gelcekti nasil benzetirdi bu kibir adamini 7 3 Yanıtla
  • PES ARTIK: Bizim Ibo yapar mi yapar.Eski milli ayi volkani da guzelce benzetseydi cok guzel olurdu. 6 0 Yanıtla
  • Rahman Rahim ALLAHDIR: Ona bir vurur ondan sonra yesil sahalari riyasinda gorur vurma isini turkiyede anca yaparsin he oda AK koyunsan 3 2 Yanıtla

Advertisement