Ömer Onan: Ölümler Nedeniyle Galibiyete Sevinemiyoruz - Son Dakika
Spor

Ömer Onan: Ölümler Nedeniyle Galibiyete Sevinemiyoruz

Ömer Onan: Ölümler Nedeniyle Galibiyete Sevinemiyoruz

Fenerbahçe Ülker'in kaptanı Ömer Onan, "Berkin Elvan ve Burakcan'ın ölümleri nedeniyle galibiyete sevinemiyoruz. Çok üzülüyorum." dedi.

13.03.2014 23:06  Güncelleme: 08:17

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker'in, Unicaja Malaga'yı 69-67 yendiği mücadelede takım kaptanı Ömer Onan, ülkede olan olaylar sebebiyle galibiyetlere sevinemediklerini açıkadı.

"İÇİM İÇİMİ YİYİYOR"

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Berkin Elvan ve dün yaşamını yitiren Burakcan Karamanoğlu'ndan bahseden Ömer Onan, "Üç gündür Berkin Elvan'a dün de Burakcan'a çok üzgünüz. Bu ülke pisi pisine bir evladını kaybetti. Kazansak da sevinemiyoruz. 3 gündür çok üzülüyorum. İçim içimi yiyiyor. Bu ülkede faili meçhul cinayet kalmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ömer Onan: Ölümler Nedeniyle Galibiyete Sevinemiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ERCAN: Ömer kaptan sen macını oyna yada bırak siyaset yap yada cık sokaklarda Mağazaların çamını kır polislere molotof at parke taşlarını fırlat sen basketcisin ya iyi atarsın. Çıkmış acıklama yapıyosun sadece senmi üzülüyorsun bırak bu işleri medyaya basını oynama 11 29 Yanıtla
  • malcomx: biz ne garıp ınsanlarız yaa tm herkes hıç kımsenın olmesını ıstemez ama neden bu tür nıdalar fıtne ve fesat cıkarmak ısteyen kişiler üzerınde yogunlaşıyor neden hiç kımse var olan askerlere polıslere vatan evlatlarına surıye yemen lubnan bosnahersek tüm ıslam alemınde var olan kıyımlara ağlamıyor ses çıkarmıyor acıyorum ya sızlere ıslahıyet dılıyorum.. ancak (aç hayvan ve tok insan kudurur)... 29 11 Yanıtla
  • ???: haydaaaaaaaa gs den sonra bunlara oldu 6 11 Yanıtla

Advertisement