Kanada Açık'ta Tsitsipas, Rune ve Rublev elendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Kanada Açık'ta Tsitsipas, Rune ve Rublev elendi

Kanada Açık\'ta Tsitsipas, Rune ve Rublev elendi
10.08.2023 12:26

Kanada Açık'ta favori tenisçilerden Stefanos Tsitsipas, Holger Rune ve Andrey Rublev, ikinci turda elendi. Tsitsipas, Monfils'e 2-0 yenilirken, Rune ise Giron'a 2-1 mağlup oldu. Rublev ise McDonald'a 2-0 kaybederek turnuvaya veda etti. Alcaraz ve Medvedev ise üst tura çıkmayı başardı.

Kanada Açık'ta mücadele eden favori tenisçiler Stefanos Tsitsipas, Holger Rune ile Andrey Rublev, turnuvanın ikinci turunda elendi.

Kanada'nın Montreal kentinde düzenlenen Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) 1000 serisi turnuvasının tek erkekler ikinci turunda, sürpriz sonuçlar yaşandı.

Dünya 4 numarası Yunan Tsitsipas, 36 yaşındaki Fransız rakibi Monfils'e 6-4 ve 6-3'lük setlerin ardından 2-0 yenildi. Dünya 6 numarası Danimarkalı Rune ise ABD'li Marcos Giron'a 6-2, 4-6 ve 6-3'lük setlerin ardından 2-1 mağlup oldu. Dünya 7 numarası Rus Rublev de ABD'li Mackenzie McDonald karşısında 2-0 (6-4, 6-3) kaybederek turnuvaya erken veda eden diğer favori tenisçi oldu.

Dünya 1 numarası Carlos Alcaraz, ABD'li Ben Shelton'ı (6-3, 7-6); dünya 3 numarası Daniil Medvedev ise İtalyan Matteo Arnaldi'yi 2-0'lık (6-2, 7-5) skorla geçerek üst tura adlarını yazdırdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kanada Açık'ta Tsitsipas, Rune ve Rublev elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement