Kartal Kampta Siftah Yaptı - Son Dakika
Spor

Kartal Kampta Siftah Yaptı

Kartal Kampta Siftah Yaptı

Beşiktaş, yurtdışı hazırlık kampının ilk antrenmanını yaptı.

04.07.2011 23:10  Güncelleme: 08:31

Sezon öncesi hazırlık kampı için bugün Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Leogang kasabasına giden Beşiktaş, kampın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondüsyon ve kuvvet arttırıcı çalışmalarla başladı.

Antrenör Roland Koch'un yaptırdığı kondüsyon ve kuvvet çalışmalarının ardından 4 gruba ayrılan Siyah-Beyazlı oyuncular, yarı sahada çift kale maç ile günü tamamladı.

Antrenmanın son bölümünde sol dizinden sakatlanan Ersan Gülüm, çalışmayı yarıda bıraktı. Genç oyuncu, antrenman sırasında topa müdahele etmek isterken 6 ay önce sakatlandığı sol dizini tutarak acı içinde kendini yere bıraktı.

İlk müdahalesi saha içerisinde yapılan Ersan, sağlık ekibinin yardımı ile soyunma odasına götürüldü. Takım arkadaşlarının da yakından ilgilendiği Ersan'ın son durumunun çekilicek MR'ın ardından netleşeceği açıklandı.

Hazırlık kampının ilk çalışmasında yeni transferlerden Burak Kaplan ve Mustafa Pektemek performansları ile beğeni toplarken, Manuel Fernandes agresif tavırları ile dikkat çekti. Portekizli oyuncu, çift kale maç sırasında girdiği ikili mücalelerde takım arkadaşlarına sert müdahaleler yaptı.

Öte yandan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, antrenmanı başından sonuna kadar takip ettiler. Adalı ve Zülfikaroğlu, Ersan'ın sakatlandığı pozisyonda da saha içine girerek, genç oyuncunun durumu ile yakından ilgilendiler.

Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kartal Kampta Siftah Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement