Kartalspor-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Kartalspor-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Kartalspor-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 13.haftasında lider Kayseri Erciyesspor deplasmanda Kartalspor'u 3-1 mağlup etti.

24.11.2012 19:16

PTT 1. Lig'in 13. haftasında lider Kayseri Erciyesspor deplasmanda Kartalspor'u 3-1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Zor bir deplasmanda çok önemli bir 3 puan aldık. Kartalspor kendi sahasında iyi oynayan bir ekip. Maçın genelinde biz daha kontrollü daha topa sahip taraftık. İlk yarıda her iki takımda iyi mücadele etti. İkinci yarı bizim fiziksel üstünlüğümüz biraz daha ortaya çıktı. Bununla beraber pozisyonlar bulmaya başladık. Rakibin oyundan düşmesi ve arkasından gelen kırmızı kart sonrasında tamamen oyun üstünlüğümüz elimize geçti. Maçın genelinde galibiyeti hak eden taraf Kayseri Erciyesspor idi. Bunu net bir şekilde söyleyebiliriz. Oyuncularımı kutluyorum. 5 günde ikinci maçımızı oynuyoruz. Yorucu yolculuklara, sakatlıklara rağmen olağanüstü bir iş başardığımızı düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede kaliteli iş ortaya koymak kolay değil. Bu oyuncularımın ne kadar yürekli, ne kadar işlerine sadık olduklarını gösteriyor. Yolumuza devam ediyoruz. Biz ligin sonunda bulunduğumuz yerde olmak istiyoruz" dedi.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emrah Bozkır, kendilerini zorlu bir maç beklediğini bildiklerini belirterek, "İyi mücadele ettiğimiz zaman galip geleceğimizi biliyorduk. Kartalspor çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Bizim ilk golü bulmamız sonrasında serbest vuruştan kalemizde gol görmemiz bizi biraz demoralize etti. Ama sonrasında bizde goller bulduk. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kayseri Erciyesspor olarak Süper Lig'den başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu oyuncu Fatih Kılıçkaya,iki takımda kazanmak için sahadaydı. İki haftadır deplasmanda oynuyoruz ve iki maçımızı da kazandık. Oyuna iyi başladık ve skor avantajını elimize geçirdik. Oyunun sonuna kadar bunu koruduk. Bu kulüp şampiyonluğu hak ediyor" şeklinde konuştu.

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, maça kazanmak için çıktıklarını ama başaramadıklarını anlatarak, "Ben böyle bir oyun ve sonuç beklemiyordum. Futbol için gelişen olaylar bazen takımı olumsuz etkileyebiliyor. Tam iyi oynamaya başladığımı dakikalarda gol yemek bizi olumsuz etkiledi. Özellikle son dakikalarda beraberliği yakalayacak pozisyonları bulduk ama başaramadık. Görevde olduğumuz bu 6. maçta kazanmayı en hak etmediğimiz maçtı. Kayseri Erciyesspor'u kutluyorum. Bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olmak zorundayız" açıklamasında bulundu.

Kartalsporlu oyuncu Yaser Yıldız, galibiyeti hak etmediklerini ifade ederek, ilerleyen haftalarda daha iyi oynayacaklarını söyledi.

Kartalsporlu futbolcu Efecan Karaca, maça iyi başlayamadıklarını söyleyerek, mağlup oldukları için üzgün olduklarını dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kartalspor-Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement