Krkic: Barça'yı Unutmam Mümkün Değil Ama... - Son Dakika
Spor

Krkic: Barça'yı Unutmam Mümkün Değil Ama...

Krkic: Barça\'yı Unutmam Mümkün Değil Ama...

Bojan Krkic, İngiltere'nin İspanya ve İtalya'dan bambaşka olduğunu ancak yine de Barcelona'yı unutmadığını ekledi.

20.11.2014 22:45

İspanyol yıldızı Bojan Krkic, Barcelona'yı asla unutamayacağını belirtse de Stoke City'de mutlu olduğunu ifade etti.

Geçen yaz Ajax'ta kiralık olarak oynayan Krkic, Katalan ekibinden ayrılarak Mark Hughes'in takımıyla dört senelik sözleşmeye imza atmıştı. Bu sezon İngiliz kulübüyle yedi maça çıkan golcü oyuncu, Premier Lig'de La Liga'dan daha fazla haz aldığını belirtti.

Krkic, "Barcelona'ya aşığım. Bir Latin ülkesinde büyüdüm ama burada hayat kesinlikle daha güzel. İspanya'da insanlar, futbolculara hiç saygı duymuyordu. İtalya'da da öyleydi. İngiltere ise farklı bir dünya. Taraftarlar, futbolculara hayranlık besliyor ve saygı duyuyorlar. Burası kesinlikle daha güzel ve daha sakin. Stoke, tarihi bir kulüp. Mark'ın beni özellikle istediğini duyunca, teklifleri beni oldukça cezbetti. İlk birkaç ay, fiziksel olarak kendimi geliştirdim. Yeni bir lige alışmak kolay değil. Ancak herkes oynadıkça daha iyi olacağımı ve ritmimi bulacağımı söylüyor." şeklinde konuştu.

İspanyol golcü, "Bu sezon bazı güzel maçlar çıkardım ancak Spurs maçını kimse unutamıyor. Attığım golle kazandık." açıklamasında bulundu.

Eski takım arkadaşı Thierry Henry'nin Premier Lig'e alışmasında büyük payı olduğunu belirten Bojan, "Thierry, İngiltere'nin kolay olduğunu söyledi. Ne taraftarlar antrenman tesislerine geliyor, ne de gazeteciler sık sık ziyaret ediyor. Barça'da ise her gün en az 5,000 kişi bizi izliyordu. Televizyon kanalları boy boy fotoğraflarımızı çekiyordu. Burası kesinlikle bambaşka bir dünya." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Krkic: Barça'yı Unutmam Mümkün Değil Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement