Kroos'a Sert Uyarı - Son Dakika
Spor

Kroos'a Sert Uyarı

Kroos\'a Sert Uyarı

Bayern Münih efsanesi "imparator" lakaplı Franz Beckenbauer'den Toni Kroos'a istekleri konusunda sert bir uyarı geldi.

25.02.2014 17:51

Toni Kroos'a yıllık 15 milyon euro!

Toni Kroos'un sözleşmesi 2015 yazında sona erecek ve Manchester United'ın ismi oyuncuyla birlikte sık sık anılırken kulübü Bayern Münih de sözleşme yenileme görüşmelerinin süreceğini açıklamıştı.

Franz Beckenbauer, sert bir çıkış yaptı ve Toni Kroos'u "taleplerinin tavana ulaştığını" söyleyerek uyardı. Beckenbauer "Eğer birinin sözleşmesiyle ilgili talepleri aşırıya kaçıyorsa kulüp olarak bir karar vermek zorunda kalırsınız. Tek bir oyuncu için kulübün maaş yapısını bozamazsınız ve hiç kimse vazgeçilmez değildir. Eğer oyuncu Bayern'de kalmak istiyorsa ona tavsiyem sahip olduğu beceriyi olduğundan büyük göstermeye çalışmaması olur" dedi.

"2015'ten önce gidemez"

Bayern Münih sportif direktörü Matthias Sammer de Kroos'un sözleşmesinin gelecek sezonun sonunda bittiğini hatırlatarak, gerekirse bedelsiz gidişini bile göze alabileceklerini söyledi. Sammer "Sözleşmesi bitmeden hiç bir yere gitmeyecek. Bizler, Kroos'un Bayern'de kalışını yeni bir sözleşmeyle uzatmaya kararlıyız. Tony'ye gerçekten değer veriyoruz ve bunu defalarca gösterdik" dedi.

Öte yandan daha önce oyuncuyu izlemeye de giden Manchester United menajeri David Moyes de durumu dikkatle takip ediyor. Moyes'in yaz transferinde oyuncu için 25 milyon sterlin civarında bir teklif vereceği iddiaları basında sık sık dile getiriliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement