Maçtan Notlar - Son Dakika
Spor

Maçtan Notlar

Maçtan Notlar

Mustafa Akçay'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından Hami Mandıralı, Kayserispor maçı ile ilk kez teknik sorumlu olarak Hüseyin Avni Aker Statyumu'nda sahaya çıktı.

23.02.2014 19:34

Mustafa Akçay'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından Hami Mandıralı, Kayserispor maçı ile ilk kez teknik sorumlu olarak Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda sahaya çıktı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, kart cezalısı olan Zokora'nın yokluğunda orta sahada Bourceanu'ya şans verdi.

Mandıralı, Şahin Aygüneş'i de iki maç aranın andından 18 kişilik kadroya aldı. Trabzonsporlu futbolcular sahaya, "Verginle güvendesin" yazılı pankart ile çıktı.

Trabzonspor'da Mustafa Akçay'ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı, teknik sorumlu olarak Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk maçına çıktı.

Mandıralı'nın yönetiminde ligdeki ilk maçında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşan bordo-mavililer, ikinci maçta ise Juventus ile yine deplasmanda oynamıştı.

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle 3 maçtır görev yapamayan Florent Malouda, Kayserispor maçında da görev alamadı.

Bordo-mavili taraftarlar maça fazla ilgi göstermezken, çok az sayıda Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alarak takımlarına destek oldu. - Trabzon

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement