Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg'a 'Mini Klopp' David Wagner Geliyor - Son Dakika
Spor

Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg'a 'Mini Klopp' David Wagner Geliyor

Mario Gomez\'in Takımı Wolfsburg\'a \'Mini Klopp\' David Wagner Geliyor

Mario Gomez'in takımı Wolfsburg'da teknik direktörlük görevine Jürgen Klopp'un en yakın arkadaşı olan 'Mini Klopp' lakaplı David Wagner geliyor.

20.12.2016 19:02

Wolfsburg ve Mario Gomez için bu sezon kabus gibi geçmeye devam ediyor. Bundesliga'nın 15. sırasında yer alan ve küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alan Wolfsburg'da teknik direktör Valerien Ismael'in görevine son veriliyor. Alman basınında çıkan habere göre Wolfsburg'un yeni teknik direktör adayı 'Mini Klopp' lakaplı teknik direktör David Wagner.

BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

İngiltere 2. Lig takımlarından Huddersfield'da görev alan Wagner, aynı zamanda Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un da en yakın arkadaşı olarak biliniyor. 45 yaşındaki teknik adamın oyun anlayışının Klopp'a benzerliği de oldukça dikkat çekiyor. İngiliz basını, bu benzerlikten dolayı Wagner'e 'Mini Klopp' diyor.

Ancak, BBC Radyo'ya konuşan Wagner, 24 saat içinde Wolfsburg'dan teklif aldığını ama Huddersfield Town takımında kalmaya karar verdiğini açıkladı.

''KLOPP'U EŞİMDEN DAHA UZUN ZAMANDIR TANIYORUM''

Alman ekibinin teklifini reddeden David Wagner, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ''Jurgen'i eşimden daha uzun zamandır tanıyorum. Bu karşılaştırma beni rahatsız etmez.'' ifadelerini kullanmıştı.

Wagner'in ileride yakın dostu olan Klopp gibi bir etki yaratıp yaratmayacağı merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mario Gomez'in Takımı Wolfsburg'a 'Mini Klopp' David Wagner Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement