Mourinho Üç İsimden Vazgeçti! - Son Dakika
Spor

Mourinho Üç İsimden Vazgeçti!

Mourinho Üç İsimden Vazgeçti!

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sunday Times Sitesinde Yayınlanan Röportajında Transfer

09.08.2010 11:09

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Sunday Times sitesinde yayınlanan röportajında transfer spekülasyonlarına açıklık getirirken takımın genel durumdan da bahsetti. Portekizli teknik adam, defans bölgesine deneyimli bir oyuncunun yanı sıra orta sahaya da hem müdafaa yapmasını bilen hem de atağa çıktığında etkili olabilen oyuncular transfer etmek istediklerini söyledi.

Kadrolarında yer alan Xabi Alonso, Mamadou Diarra ve Sami Khedira'ya ek olarak orta sahaya yeni bir mücadeleci orta saha monte etmeyi planlayan Mourinho, defansta Sergio Ramos'tan oldukça memnun olduğunu fakat arkasındaki Marcelo'nun henüz yeteri kadar deneyimi olmadığını belirtti.

Son günlerdeki transfer spekülasyonları hakkında da konuşan teknik adam, Ashley Cole'u çok istemelerine rağmen Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin bırakmak istemediği için alamadıklarını söyledi. İngiliz defans oyuncusunun birlikte çalışmak istediği oyuncuların başında geldiğini ifade eden Mourinho, Ricardo Carvalho'dan da yaşı dolayısıyla vazgeçtiklerini söyledi.

Liverpool'un orta saha oyuncusu Steven Gerrard hakkındaki soruları da yanıtlayan teknik adam, İngiliz oyuncunun kulubü için bir efsane haline geldiğini ve satın almanın imkansız hale geldiğini söylerken, aynı durumun Frank Lampard için girişimlerde bulunurken de karşılarına çıktığını ifade etti.

Takım hakkındaki teknik detaylardan da bahseden Mourinho, sezon boyunca 4-2-3-1, 4-4-2 ve 4-3-3 sistemlerini kullanacağını fakat kafasında belli bir takım oluşturmadığını söyledi. Oyuncularının yerlerini garanti görmemeleri gerektiğini belirten Portekizli, herkesin çalışıp kendisini göstermesini beklediğini de ekledi.

Sezon öncesi hazırlık çalışmalarını ABD'nin Los Angeles kentinde yapan Real Madrid, son olarak dün akşam karşılaştığı Los Anegels Galaxy takımını, 2-0 geri düşmesine rağmen maçı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mourinho Üç İsimden Vazgeçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement