Mustafa Saral: "Bir İki Takviye Yaparız Diye Düşünüyoruz" - Son Dakika
Spor

Mustafa Saral: "Bir İki Takviye Yaparız Diye Düşünüyoruz"

Mustafa Saral: "Bir İki Takviye Yaparız Diye Düşünüyoruz"

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Süper Lig'de ilk yarının son haftasındaki rakipleri Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup ederek, ikinci yarıya lider başlamak istediklerini söyledi.

22.12.2017 11:10

Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Geçen sene ilk yarıyı lider  bitirmiştik. Bu sene de geçen seneki gibi 39 puanla olmasa da ilk yarıyı lider  bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.
Kasımpaşa ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını aktaran Mustafa  Saral, "İnşallah son hafta Kasımpaşa'yı da yenerek, liderliğimizi pekiştirmek  istiyoruz. Tüm hazırlıklarımız ve planlarımız bu yönde." ifadelerini kullandı.
"Yabancı kuralı ile kalite arttı"
Mustafa Saral, Süper Lig'de takımların kadrolarında 14 yabancı  futbolcuyu bulundurabildiği mevcut yabancı kuralı ile ligde kalitenin arttığını  belirtti.
Saral, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yabancı oyuncu konusunun  da gündeme geldiğini aktararak, şöyle konuştu:
"Yabancı kuralı değiştikten sonra uzun zamandan beri ligde ilk defa  7-8 takım potaya girdi. Ligde kalite arttı. Kalite artınca, rekabet artıyor.  İkinci yarıda ciddi bir rekabet bizi bekliyor. İlk 7 takım 5 puan farkla  sıralanıyor. İnşallah güzel bir ikinci yarı bizi bekliyor. Bu mücadeleden iyi bir  sonuçla çıkmak istiyoruz."
"Bir iki takviye yaparız"
Saral, transfer döneminde kulüpte büyük bir hareketlilik olmayacağının  altını çizerek, şu ifadeleri kullandı:
"Bir iki takviye yaparız diye düşünüyoruz. Bir iki gün içinde  yapacağımız toplantılarla hangi bölgelere transfer yapacağımızı belirleriz. Fazla  transfer yapmayı düşünmüyoruz. Transferle ilgili şu an netleşen bir şey yok.  Kasımpaşa maçından sonra kupa maçımız var. Ondan sonra her şey daha net olur."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Mustafa Saral: 'Bir İki Takviye Yaparız Diye Düşünüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement