Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi - Son Dakika
Yaşam

Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla İstanbul'dan çıkmak isteyen vatandaşların dün gece saatlerinden itibaren araçlarıyla oluşturduğu yoğunluk, trafiği zaman zaman durma noktasına getirdi. İstanbul çıkışında vatandaşlar araçlarının içinde saatlerce beklemek zorunda kaldı.

15.06.2024 19:57

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde, İstanbul'dan çıkmaya çalışan araçlar, trafikte yoğunluk oluşturdu. İstanbul'u Anadolu'ya bağlayan 3 köprüye giden yollarda trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

YOĞUNLUK CUMA AKŞAMI BAŞLADI

Kurban kesmek için memleketlerine gitmek isteyenleri yanında bayramı fırsat bilip tatil planını uygulamaya çalışan vatandaşlar dün akşam itibariyle yollara düştü.

Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi

SMA EYLEMİ KÖRPÜ TRAFİĞİNİ VURDU

Dün gece saatlerinde bir şahsın SMA hastalığına dikkat çekmek için yaptığı eylem, araçlarıyla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçmek isteyen vatandaşların yaklaşık 2 saat beklemesine neden olurken bu sabah saatlerinde de trafik yoğunluğu devam etti.

Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi

D-100 ANKARA YÖNÜ VE ÇAMLICA GİŞELERİNDE YOĞUNLUK

Bu sabah saatlerinde de süren trafik yoğunluğu özellikle D-100 Karayolu Ankara istikametinde ve Çamlıca Gişeleri'nde görüldü.

Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi

"KİLİT KAVŞAK" KIRIKKALE'DE YOĞUN ARAÇ GEÇİŞİ

Her bayram yoğun araç geçişinin yaşandığı "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'den de trafik görüntüleri geldi. Trafik ekipleri hız kontrolleri ve yol denetimleriyle sürücülerin güvenli yol almaları için çalışmalarını sürdürüyor.

Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi
Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi

Son Dakika Yaşam Tatilciler yollara düştü! İstanbul trafiği kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hakan Tani:
    Bide para yok derler herkes yollarda 43 20 Yanıtla
    Hasan Vanlı:
    ne yoku ya:)) emekliler harici herkeste para var..ben dahil.. 3 0
    Bülent Yılmaz:
    90 milyon nüfusun yüzde onu çıksa zaten yeter yabancılar avrupadan geliyor birde MA plakalı heryer araba paralı olan bu görünenler 0 0
  • muzaffer doğan:
    mevlam bütün vatandaşlarımızı kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun tekrar evlerine dönmeyi nasip etsin inşallah cümleten hayırlı bayramlar diliyorum hayırlı mübarek olsun inşallah 43 2 Yanıtla
    Hasan Vanlı:
    Amin kardeşim, seninde bayramın mübarek olsun.. 3 0
  • Ceylan Güzel:
    Bizim paramız olsa bizde giderdik memleketimize malisef 2senedir bayrama anneme gidemiyorum çok üzgünüm yinede gidenler hayırlı gidip gelsinler inşallah. 31 2 Yanıtla
  • Selami Karagülle:
    Millet açlıktan kendisini yollara vurmuş gör Reis gör milletin halini 5 9 Yanıtla
  • Selim Keçeci:
    millet aç aç. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement