Okçuoğlu Konuştu... Ortalık Karıştı! - Son Dakika
Spor

Okçuoğlu Konuştu... Ortalık Karıştı!

Okçuoğlu Konuştu... Ortalık Karıştı!

Yüksel Okçuoğlu, Kanaltürk baskınının ardından bugün de yeni bir olaya imza attı…

02.04.2011 00:00  Güncelleme: 08:05

Bir süre önce yorumcu Ahmet Çakar'la yaşadığı olayların ardından MHK'deki görevinden istifa eden eski başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, Kanaltürk baskınının ardından bugün de yeni bir olaya imza attı…

Okçuoğlu'nun sadece 23 hakemin bulunduğu kapalı bölümde yaptığı konuşmaların dışarıya sızması MHK'yi de karıştırdı. 3.5 yıl sürdürdüğü görevinin ardından görevini bırakan ve hakemlere veda etmek için bugün WOW Otel'de gerçekleşen sezon içi değerlendirme seminerine katılan Okçuoğlu'nun veda konuşması gündeme adeta bomba gibi düştü.

Sadece üst klasman hakemlerinin katıldığı seminerin son bölümünde yapılan kapalı oturumda söz alan Okçuoğlu, eski hakemler Ahmet Çakar, Muhittin Boşat, Mustafa Çulcu, Bülent Yavuz ve Selçuk Dereli'yi hedef alan ağır ifadeler kullandığı ortaya çıktı…

Okçuoğlu'nun hakemler üzerinde adeta şok etkisi yapan bu konuşmasında tek tek isimlerini verdiği eski hakem yorumcularına, "Hakem arkadaşlarım bu adamları para bozmuş. Bunların tek derdi para. Sizi rahat bırakacakları filan yok. Tek çare aramızda para toplayıp onlara vermek ve onları susturmak. Aralarında tek düzgün adam futbolu bilen ve bu işi bilen Erman Toroğlu'dur. Gerisi yalan, fase fuso. Aramızda 100'er lira toplayıp 2.500 lira versek onlara alıp giderler. Bunların ne olduğunu bilin ve siz onları dinlemeyin. İşinize bakın. Allah yardımcınız olsun" şeklinde onları hedef alan açıklamalar yaptığı öğrenildi.

OKÇUOĞLU SPORX'E KONUŞTU

Akşam saatlerinde telefonla ulaştığımız Yüksek Okçuoğlu, hakem yorumcularına yönelik ifadeler kullandığını belirterek, "Allah'ın bildiğini kuldan mı esirgeyeceğim. Bunları söyledim ve orada söylediklerimin de arkasındayım. Bunlardan asla pişmanlık duymuyorum" dedi. Okçuoğlu, yorumcu Erman Toroğlu ve gazeteci Atilla Türker ile birlikte yemekte olduğunu belirterek, "Onlar da bu söylediklerimi dinliyor. Toroğlu'nun dışındakilerin hepsini para bozmuş. Onlar eskiden böyle değillerdi. Ama benim orda sadece 23 hakemin olduğu yerde söylediklerim bugün dışarıya sızıyorsa size geliyorsa o zaman içlerinde bozuk bir insan var. Bu yarın Türk futboluna daha büyük kötülük yapabilir. Yarından tezi yok, bu kimse bunu bulmalıyız ordan temizlemeliyiz. Bu söylediklerimi biri dışarıya üflemiş bu üfleyeni bulmak hepimizin görevi. Benim için artık harp dönemi başlamıştır. Bundan sonraki görevimde Oğuz Sarvan'a ve Türk hakemliğine yardımcı olmak olacak" dedi.

HABER: Tahir KUM

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Okçuoğlu Konuştu... Ortalık Karıştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement