Ömer Aşık Takası Yine Gündemde - Son Dakika
Spor

Ömer Aşık Takası Yine Gündemde

Ömer Aşık Takası Yine Gündemde

Houston Rockets'ta forma giyen Ömer Aşık'ın takım değiştirmesi, takas döneminin bitimine kısa süre kala tekrar gündeme geldi.

18.02.2014 22:37

Yaz döneminde Dwight Howard'ın Houston Rockets kadrosuna katılmasıyla, yıldız oyuncuyla aynı pozisyonda oynayan Ömer Aşık'ın süresinde ciddi bir düşüş yaşanmıştı.

Ömer Aşık takas olma isteğini dile getirmiş, fakat Houston diğer takımlarla yaptığı görüşmelerde istediği teklifi bulamayınca milli oyuncu takımında kalmıştı.

NBA'de takas döneminin bitimine iki gün kala Ömer Aşık takası tekrar gündemde. Houston'ın Aralık ayında da masaya oturduğu Philadelphia 76ers ile yoğun şekilde görüştüğü belirtildi. Ücret tavanının 11 milyon dolar altında olan Philadelphia, Ömer Aşık'ın 8.4 milyon dolarlık kontratını yüklenebilecek mali esnekliğe sahip durumda.

Rockets'ın Sixers'a bir birinci tur draft hakkı veya Spencer Hawes etrafında şekillenecek bir takas teklifiyle gittiği belirtiliyor. Geçtiğimiz sezon Andrew Bynum'dan beklediği katkıyı alamayan Sixers, hala boyalı alandaki sorunlarını çözebilecek uzunu bulabilmiş değil. Öte yandan, Howard'ın yanına alan paylaşımını daha iyi hale getirecek bir partner arayan Houston için Spencer Hawes, yarattığı şut tehditiyle ideal bir isim olarak göze çarpıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ömer Aşık Takası Yine Gündemde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement