Önce Tottenham, Sonra Manu - Son Dakika
Spor

Önce Tottenham, Sonra Manu

Önce Tottenham, Sonra Manu

Premier Lig'in iki devi Tottenham ile Manchester United, günün ilk maçında Londra'da karşı karşıya gelirken, 4 gollü mücadelede kazanan çıkmadı.

01.12.2013 17:36

Premier Lig'de günün maçında Tottenham ile Manchester United White Hart Lane'de kozlarını paylaşırken, karşılıklı goller her iki takımın da sahadan birer puanla ayrılmasını sağladı.

Bu sezon David Moyes yönetiminde lige oldukça istikrarsız bir başlangıç yapan ve geçtiğimiz hafta Cardiff City karşısında galibiyeti son dakika golüyle kaçıran United, Bayer Leverkusen'e karşı alınan 5-0'lık galibiyetin moraliyle çıktığı Tottenham karşısında yine 3 puanı bir arada göremedi.

Salih Demirci yazdı... "Ne Tottenham'a yaradı ne de ManU'ya"

White Hart Lane'de Tottenham'ın konuğu olan United, kendisi gibi formsuz bir dönemden geçen ve taraftarına 6-0'lık Manchester City hezimetini unutturmanın gayreti ile sahaya çıkan rakibi karşısında iki defa geriye düştü ancak pes etmeyerek en azından 1 puanla evine dönmesini bildi.

19. dakikada Kyle Walker'ın serbest vuruş golüyle öne geçen Tottenham karşısında hareketlenen United, 32'de Tottenham golünün sahibi Walker'ın büyük hatasında beraberliği Wayne Rooney ile yakaladı. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlanan maçın ikinci yarısında da puana şiddetle ihtiyaç duyan iki takım bir an olsun mücadelelerinden ödün vermedi. Ancak yine golü bulan ev sahibi oldu.

Sandro Ranieri'nin 54. dakikadaki muazzam golüyle Tottenham maçta bir kez daha öne geçerken, Rooney bu kez sadece 3 dakika sonra bu gole cevap verdi. Hugo Lloris'in Danny Welbeck'i düşürdüğü pozisyon sonrası Mike Dean'in çaldığı penaltıyı yıldız golcü ağlara gönderirken maçta eşitliği bu kez 2-2 ile sağladı.

Kalan sürede iki takım da kritik önem sahip 3 puan için gol aramaya devam etse de bunun karşılığını rakip kalede bulamadılar ve çalan son düdükle skorborda yansıyan 2-2'lik sonuç, Tottemham'ın galibiyet hasretini 4, United'ınkini ise iki maça çıkardı. ManU'nun bu son puan kaybı ile lider Arsenal ile arasındaki puan farkı 13 maç sonunda 9'a çıktı. Tottenham ise United'ın 1 puan gerisinde bulunuyor.

Tottenham-Manchester United maçının tüm detayları için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Önce Tottenham, Sonra Manu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement