Polat'a Eski Arkadaşları Başkaldırdı - Son Dakika
Spor

Polat'a Eski Arkadaşları Başkaldırdı

Polat\'a Eski Arkadaşları Başkaldırdı

Adnan Polat'a karşı oluşan muhalif hareket her geçen gün büyüyor.

26.01.2011 11:31  Güncelleme: 11:37

Galatasaray Kulübü Başkan Adnan Polat'a karşı oluşan muhalif hareket her geçen gün büyürken, olağanüstü kongreye gidilmesi için başlatılan imza kampanyasında sayının 500'e yaklaştığı öğrenildi.

Adnan Polat yönetimini devirmek için oluşturulan imza kampanyasının önderi, Alp Yalman döneminde Adnan Polat ile yönetimde birlikte görev alan eski yönetici Çağatay Altınlı. Adnan Polat ve yönetimini devirmek için başlatılan imza kampanyası, eski yönetici Çağatay Altınlı'nın en önde yer alması, Polat'a karşı muhalefetin Sarı-kırmızılı camianın her dilimine yayıldığının göstergesi olarak yorumlanıyor. İmza kampanyasına, liseli lisesiz ayrımı olmadan katılanlar olurken çoğunluğun alaylı isimlerden olması da dikkati çekiyor.

İlk gün itibariyle genel kurul için imza verenlerin sayısı 500'e yaklaşırken grup adına açıklama yapan eski yöneticilerden Çağatay Altınlı, "Yaşanan gelişmeler sonrası böyle bir girişimde bulunma kararı aldık. İlgi beklediğimizden de büyük oldu. Aramızda her kesimden arkadaşlar var. Hem tecrübeli, hem de genç kesimden arkadaşlarla bir araya gelerek imza toplama kampanyasını sürdürüyoruz. Çok kısa bir zaman içerisinde yeter sayıya ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Başkan Adnan Polat ile aynı yönetim kurulunda da görev yapan Çağatay Altınlı önderliğindeki grupta Vedat Alpaslan, Mehmet Bilen, Tamer Erkal, M.Ruhi Ergunalp, Süleyman Haluk Sanver, Izzet Ungan, Haluk Levent, Selçuk Likoglu, Murat Selçuk, Metin Tutçuoglu, Davut O. Berker, Ahmet Isik Aykut, Ilker Çetin gibi isimlerin yer aldığı belirtiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Polat'a Eski Arkadaşları Başkaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement