Fenerbahçelileri korkutan gelişme! Brezilya'nın ardından bir ülke daha Jorge Jesus'u listeye ekledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçelileri korkutan gelişme! Brezilya'nın ardından bir ülke daha Jorge Jesus'u listeye ekledi

Brezilya'nın ardından Portekiz de yeni hoca adayları arasına Jorge Jesus'u ekledi. Deneyimli hocanın yakın çevresine Fenerbahçe'de kalacağını söylemesine rağmen ortaya atılan iddialar sarı-lacivertli taraftarların kafasını karıştırdı.

15.12.2022 12:51  Güncelleme: 16:04

Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo'yu yedek bırakan Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos ile yollar ayrılıyor. Portekiz'in hoca adayları arasında Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus da var.

BREZİLYA İÇİN DE ADI ANILIYOR

Fenerbahçe'yi Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde zirveye ulaştıran deneyimli hoca Jorge Jesus dikkat çekmeye devam ediyor. Tecrübeli teknik direktörün adı geçtiğimiz günlerde Brezilya Milli Takımıyla da anılmıştı. Bu iddialar sıcaklığını korurken yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

ADAYLAR ARASINDA JORGE JESUS DA VAR

Portekizli A Bola gazetesinde yer alan habere göre Cristiano Ronaldo'yu yedek bıraktığı 2022 Dünya Kupası yarı finalinde Fas'a kaybederek elenen Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılıyor. Portekiz Futbol Federasyonu'nun yeni teknik adam adayları arasında Jorge Jesus da bulunuyor.

İşte aday olan teknik adamlar:

  • Jorge Jesus (Fenerbahçe)
  • Jose Mourinho (Roma)
  • Bruno Lage (Boşta)
  • Rui Jorge (Portekiz U-21)
Fenerbahçelileri korkutan gelişme! Brezilya\'nın ardından bir ülke daha Jorge Jesus\'u listeye ekledi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçelileri korkutan gelişme! Brezilya'nın ardından bir ülke daha Jorge Jesus'u listeye ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement