Real'in Yeni Maestrosu: Toni Kroos - Son Dakika
Spor

Real'in Yeni Maestrosu: Toni Kroos

Real\'in Yeni Maestrosu: Toni Kroos

Çiçeği burnunda Real Madridli Toni Kroos, şu ana kadar gösterdiği performansla göz kamaştırıyor.

10.11.2014 17:16

2014 Dünya Kupası'ndaki süper performansı sonrasında 25 Milyon Euro bedelle Bayern'den Real Madrid renklerine bağlanan Alman yıldız, yeni takımına çabuk uyum sağladı.

Rayo Vallecano maçında akıl dolu bir gol atarak Real Madrid forması altında siftah yapan 24 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda 90 dakika sonunda tam 11.6 km mesafe kat ederek büyüleyici bir sayıya ulaştı.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti yaptığı açıklamada, "Kroos maçın adamıydı ve ilk golünü attı. Gerçekten beni şaşırttı. Çok yüksek seviyede oynuyor. İleri çıkacak özgürlüğü buldu ve golünü attı. Luka Modric ile müthiş bir ikili oldular" dedi.

Bir tek Şampiyonlar Ligi'ndeki Ludogorets maçında oyuna sonradan giren ve diğer tüm resmi maçlarda ilk 11'de sahaya çıkan Kroos, şu ana kadar ulaştığı istatistiklerle takıma damgasını vuran isimlerden oldu.

La Liga'da şu ana kadar en az 4 maç oynayan futbolcular arasında yüzde 94'lük müthiş oranla en isabetli pas yapan isim olan Kroos, tam 22 gollük pozisyon yaratmayı da başardı. Başarılı ortasaha futbolcusu, toplam 804 pastan 753'ünde isabet sağladı.

Ligde geride kalan 11 haftada 6 da asist yapan ortasaha futbolcusu, top dağıtmadaki becerisi ve duran topları kullanmadaki üstün yeteneğiyle, Real Madridli taraftarların şimdiden sevgilisi olmuş durumda...

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real'in Yeni Maestrosu: Toni Kroos - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement