Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Öncesi Son Haberler - Son Dakika
Spor

Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Öncesi Son Haberler

Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Öncesi Son Haberler

Final öncesi Real Madrid ve Atletico Madrid'de sakat futbolcuların son durumuyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

21.05.2014 16:32

Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde iki takımda sakatlıkları devam eden yıldız futbolcuların sağlık durumuma ilişkin belirsizlik sürüyor.

Real Madrid

Real Madrid’in orta sahadaki İspanyol oyuncusu Xabi Alonso’nun kart cezalısı olması nedeniyle final maçında yerini Asier Illarramendi’nin alması bekleniyor. Sakatlığı devam eden Pepe, Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo’nun ise finale yetiştirilmesine çalışılıyor.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, “Durumu şüpheli futbolcular sadece Pepe ve Benzema” ifadesini kullansa da ligin son 3 karşılaşmasında oynamayan ve halen takımla antrenmanlara çıkmayan Cristiano Ronaldo’ya ilişkin basına aktarılan iyimser havanın gerçekçi olmadığı iddia ediliyor.

Sağlık durumuna ilişkin açıklamalar yapan Ronaldo ise “Daha iyi durumdayım ve eminim cumartesi günü oynayacağım. Finalde sahanın en iyisi Ronaldo olacak” şeklinde konuşuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 12 yıldır kazanamayan Real Madrid’in Atletico Madrid’i yenmesi durumunda söz konusu turnuvadan 10. kez zaferle ayrılacak olması nedeniyle kulübün risk alarak Portekizli yıldızı sahaya sürebileceği belirtiliyor.

Real Madrid’in 24 Mayıs Cumartesi günü Lizbon’da oynanacak final maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Fabio Coentrao, Asier Illarramendi, Luka Modric, Angel Di Maria, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid-Atletico Madrid Maçı Öncesi Son Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement