Şamil: Taraftarın Desteği Beni Ateşliyor - Son Dakika
Spor

Şamil: Taraftarın Desteği Beni Ateşliyor

Şamil: Taraftarın Desteği Beni Ateşliyor

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, taraftarın desteği kendisini ateşlediği ve motive ettiğini söyledi.

24.12.2013 10:04  Güncelleme: 11:45

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, taraftarın desteği kendisini ateşlediği ve motive ettiğini belirterek, "Bende onların bana gösterdiği saygı, sevgi ve desteği en iyi şekilde sahada geri vermek istiyorum. Benim tek amacım bu" dedi.

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şamil Cinaz açıklamalarda bulundu. Kayseri Erciyesspor maçına değinen Cinaz, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Özellikle taraftarlarımız bizi haftalardır müthiş destekliyorlardı. Onların önünde evimizdeki son maçta galibiyetle ayrıldık. 3-1 galip geldik. Herkesi ve özellikle taraftarlarımızı tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

"TARAFTARIN DESTEĞİ BENİ ATEŞLİYOR"

Performansı ile ilgili sorulan soruyu Şamil ise, "Sezon başında takıma yeni transfer olmuştum. Biraz adaptasyon sıkıntısı yaşadım. Ama çok şükür bunu atlattım. Taraftarın desteği beni ateşliyor ve motive ediyor. Bende onların bana gösterdiği saygı, sevgi ve desteği en iyi şekilde sahada geri vermek istiyorum. Benim tek amacım bu. İnşallah böyle devam eder" şeklinde cevap verdi.

"İLK YARIDAKİ SON MAÇIMIZDAN 3 PUANLA AYRILMAK İSTİYORUZ"

Bursaspor'un hedefleri ile ilgili sorulan soruya Şamil, "İlk yarı için son bir maçımız daha var. 3 puanla bitirmek istiyoruz. Ondan sonra kısa bir ara dönemi var. O ara döneminde toparlanıp, ikinci yarıya çok iyi şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.

"PANKART AÇILMASI İNSANI MUTLU EDİYOR"

Taraftarın Kayseri Erciyesspor maçında kendisine açtıklarını pankartın sorulması üzerine Şamil, "Bunlar çok güzel şeyler. İnsanı mutlu ediyor. Onlara sahadaki oyunumuzla bu desteğini geri vermek istiyorum" diye cevapladı.

Karşılaşmayı değerlendiren Kayseri Erciyesspor'lu Turgay Bahadır, "Devre arasına beraberlikle girebilirdik. Direkten dönen topumuz gol olsaydı ikinci yarıya daha iyi başlayabilirdik. İkinci yarıda tekrar basit bir gol yedik. Ondan sonra Bursaspor'un kalitesi ortaya çıktı. Artık önümüze bakacağız. Çok zorlu bir maç var. Ona konsantre olacağız. İnşallah o maçtan galip gelmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

TURGAY: "BURSASPOR DAHA İYİ YERLERDE OLABİLİR"

Bursaspor'un daha iyi yerlerde olabileceğini ifade eden Bahadır, "O konuda çok fazla bir şey söyleyemem. Şampiyon olduğumuz zaman 3 senelik bir beraber geçirmiştik. Şampiyonlukta yaşamıştık. Şuan ki takımda gençlerden oluşuyor ve tecrübeli isimlerde var. Bursaspor daha iyi yerlerde olabilir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"EN ÇOK TARAFTARI ÖZLEDİM"

'Bursa'da en çok neyi özledin?' sorusu üzerine Turgay, "En çok taraftarı özledim" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şamil: Taraftarın Desteği Beni Ateşliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement