Samsunspor'da 3 İmza Birden - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da 3 İmza Birden

Samsunspor\'da 3 İmza Birden

Beyazlılar ayrıca sözleşmesi sona eren Musa Aydın da 2 yıllık yeni mukaveleye imza attı.PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor, transferde atağa geçti.

04.07.2013 19:32  Güncelleme: 12:04

Beyazlılar ayrıca, sözleşmesi sona eren Musa Aydın da 2 yıllık yeni mukaveleye imza attı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transferde atağa geçti. Uzun süredir sessizliğini koruyan Kırmızı-Beyazlılar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen ve Mali İşlerden Sorumlu İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk ile Altyapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank hazır bulunduğu imza töreninde Denizlispor'dan Ahmet Burak Solakel ve Adana Demirspor'dan Taha Yalçıner ile 2 yıllığına anlaşma imzaladı. Samsunspor ayrıca, sözleşmesi sona eren Musa Aydın'ın da mukavelesini 2 yıl uzattı. Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, transferleri hata yapmadan büyük bir titizlik içinde sürdürdüklerini söyleyerek, "İmza attırdığımız futbolculuklarımız Samsunspor'a yakışan karakterde ve kalitede. Samsunspor'a büyük katkı verecekler. Transfer çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Musa Aydın ise, "Burası benim yuvam. Şu ana kadar karakteri düzgün isimler takıma kazandırıldı. Bunu sahaya yansıtır ve geçtiğimiz sezon yaptığımız hatalardan ders çıkartabilirsek, yeni sezonda üst sıralarda yer alırız" diye konuştu.

Transferi gündemde olan Adnan Güngör içinde değerlendirmelerde bulunan Musa Aydın, "Adnan Güngör bu takımda forma giymesi gereken isimlerden bir tanesi. Kadroya katılırsa bu Samsunspor'un menfaatine olur" dedi.

Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Taha Yalçıner, "Hayalimin takımı. Bu sezon mutlu sona hep birlikte ulaşacağız" diye konuştu. Ahmet Burak Solakel ise, "Samsunspor adı geçince hiç düşünmeden evet dedim. Sıcak bir ortam. Buraya başarılı olmaya geldim" ifadelerini kullandı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da 3 İmza Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement