Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktör Adnan Erkan, Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına karşın puan çıkaramadıklarını belirterek, şansızlıktan yakındı.

15.11.2012 17:39

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktör Adnan Erkan, Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına karşın puan çıkaramadıklarını belirterek, şansızlıktan yakındı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 11. hafta maçında Alanyaspor'a sahasında 1-0 mağlup olan Denizli Belediyespor'da moraller bozulurken, teknik direktör Adnan Erkan şansızlıktan yakındı.

Bugüne kadar oynadıkları futbolun en iyisini, Alanyaspor karşısında sergilediklerini vurgulayan Erkan, "Skor kötü ama güzel futbol tesellimiz oldu. Rakibimiz kalemize bir kere geldi ve 1-0 öne geçti. Futbol dilinde izah edemediğimiz şansızlıklar yaşıyoruz. Gaziosmanpaşa maçında bu şansızlığımızı kıracağız inşallah. İyi günler bizi bekliyor" dedi.

Pazar günü deplasmanda Gaziosmanpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı-beyazlılar, iki takım halinde çalıştı. Alanyaspor maçında oynayanlar Doğan Seyfi Adlı Stadı'nda yenileme antrenmanı yaparken, bu maçta oynamayan futbolcular ise Gümüşler Stadı'nda 1 saat 30 dakika çalıştı.

Öte yandan Denizli Belediyespor'da Ömer ve Cüneyt'in cezaları biterken, kart cezası devam eden Uğur ile sakatlığı süren Salim, takımdaki yerlerini alamayacaklar. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement