Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımı Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, 10 yıl önce çıkardığı eldivenleri yeniden giydi.

27.12.2012 11:43

Spor Toto 2. Lig takımı Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, 10 yıl önce çıkardığı eldivenleri yeniden giydi.

Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, yıllar sonra eldivenleri tekrar giydi. Denizlispor altyapısında yetiştikten sonra Konyaspor'da 5, Ankaragücü'nde 7, Denizlispor'da 4 ve Mersin İdman Yurdu'nda 1 sezon olmak üzere, 17 yıl başarıyla yaptığı profesyonel kalecilik yaşantısına son noktayı 2003 yılında koyan Adnan Erkan, 10 yıl aradan sonra Teknik Direktörlüğünü yaptığı Denizli Belediyespor antrenmanında kaleye geçti.

Antrenman programında iki yarım sahada, 6 kişilik takımlarla, çift kale maç yapan takımda kaleye Adnan Erkan geçti. Kaleci Gökhan'ın sakatlığı nedeniyle yer almadığı antrenmanda, Kaleciler Ali, Ferhat ve Oytun ile birlikte 4'üncü kaleciye ihtiyaç olunca Adnan Hoca hemen eldivenleri eline geçirdi. Kaledeki duruşu ve kurtarışlarıyla eski günlerini aratmayan Adnan Erkan, her şeyin zamanında yapılması gerektiğini belirterek, "Demek, düzenli antrenman yapsak, BAL takımlarında görev alabileceğiz. İşin şakası bir yana, yine de her şey zamanında güzel. Bu işi ne çok erken ne çok geç yaşlarda yapmak lazım" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement