Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, Hatayspor ile aralarındaki 7 puanlık farkı kapatarak, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.

12.12.2013 16:14

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu Necdet Kaba, Hatayspor ile aralarındaki 7 puanlık farkı kapatarak, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.

Çankırıspor deplasmanında aldıkları galibiyetle sıkıntılı süreci geride bıraktıklarını ifade eden Kaba, "Hatayspor ve Tarsus İdman Yurdu'na yenilerek kötü bir süreç geçirdik. Ama Çankırıspor deplasmanında zor saha şartlarına rağmen kazanmasını bildik. O stres ve baskıyı bir nebze olsun üzerimizden attık" dedi.

Kaba, Pazar günü İstanbul ekibi Kartalspor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Kartalspor ile deplasmanda kazanacağız. Zorlu bir deplasman. Yine kazanmak için gideceğiz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Artık bu saatten sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Cezalı olduğum için Kartalspor maçında kadroda olamayacağım. Yapacak bir şey yok. Biz bir takımız. Kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN BİZİM KAZANMAMIZ"

Tecrübeli futbolcu Necdet Kaba, grupta lider durumda olan Hatayspor ile aralarındaki 7 puan farkın önemli olmadığını belirterek, "Hatayspor ile aramızdaki puan farkı moralimizi bozmuyor. Ben bunun örneğini geçen senede çok yaşadım. 7 puan farkı bir kenara bırakın, yaklaşık 11 puan farkı kapatıp şampiyon olduğumuz bir sezon yaşadım. 7 puanlık fark, 3 puanlık sistemde çok büyük bir puan farkı değil. Sonuçta siz kazandığınız sürece bu puan farkı kapanabilir. Lig uzun bir maraton ve 7 puanlık farkın kapanacağına inanıyorum. Önemli olan bizim kazanmamız" açıklamalarında bulundu.

"ELEŞTİRİLER BENİMDE KULAĞIMA GELDİ"

Spor kamuoyunda, "kademe hatası" yaptığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Kaba, "Benim kademe hatam yüzünden takımımın gol yediğini ben hatırlamıyorum. Eleştiriler benimde kulağıma geldi. Ben bütün gün oturup, bunun tartışmasını yapabilirim. Turgutluspor maçında yenilen goldeki pozisyon bana ihale edildi. Ama pozisyonla benim alakam yok. Ne olduğunu bende anlayamadım. Ben buna hiç katılmıyorum. Hiçbir zamanda katılmayacağım" şeklinde konuştu.

"KAZANILACAK ÇOK PUAN VAR"

Yeni Malatyaspor'un başarılı futbolcusu Necdet Kaba, ligde kazanılacak birçok puan olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Şampiyonluk nasıl bitti? Ben bunu anlayamıyorum. Kimin nerede puan kaybedeceği ya da nerede kazanacağı hiç belli olmaz. Bunlar futbolda olan şeyler. Şampiyonluk gitti diye birşey yok. O zaman bizde bırakıp gidelim. Daha ligin ilk yarısı bitmeden neden böyle söyleniyor? Bu kadar karamsar olmayın. Ben hiç umudumu kaybetmedim ve sezon sonunda ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Ben buna inanıyorum. Herkesin içi rahat olsun. Ben şampiyon olacağımıza çok inanıyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement