Tekden Denizlispor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tekden Denizlispor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları

Tekden Denizlispor\'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Bizati: "Adanaspor maçında, kontrollü, dikkatli ve disiplinli bir oyunla puan ya da üç puanla döneceğiz"

20.02.2014 17:50

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlipsor'un teknik direktörü Özcan Bizati, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçında, kontrollü, dikkatli ve disiplinli bir oyunla puan ya da üç puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Bizati, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçı öncesinde hafta içerinde yapılan organizasyonların moral ve motivasyonlarını artırdığını belirtti. Bunun sonucunda ise oyuncuların Şanlıurfaspor karşısında sahada bu birlikteliği gösterdiğini ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını kaydeden Bizati, "Şanlıurfaspor maçını kazanmakla işimiz bitmedi, asıl  bundan sonra oynayacağımız 11 final maçımız var. Bunların ilki Adanaspor maçı. Bu maçta kontrollü, dikkatli ve disiplinli bir oyunla puan ya da üç puanla döneceğimize inanıyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Bizati, kulüplerde takımdaşlığın başarıyı getirdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Biz de takımdaş olmaya devam edeceğiz, olmayan hiçbir arkadaşımız kadroda yer almayacak. Herkesin bunu bilmesini istiyorum. Petr Janda ve Süleyman sakatlıkları yüzünden 1-2 hafta bizimle olamayacak. Diğer oyuncularımızın oynamamasını seyircilerimiz merak ediyorsa, bu oyuncular performansları yüzünden kadroda yer bulamıyorlar. Performansını iyi gösteren, sandalın gitmesi için yeterince kürek çeken herkesin bu sandalda yeri var. Takımda yeri var, yeterince mücadele eden herkesin bu takımda yeri olacağına emin olsun."

Öte yandan yeşil siyahlılar, tesislerde teknik direktör Bizati yönetiminde yaptığı antrenmanla hafta sonu oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekden Denizlispor'da Adanaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement