Teke ve Göller Yöresi Karması İspanya'da Turnuvaya Katılıyor - Son Dakika
Spor

Teke ve Göller Yöresi Karması İspanya'da Turnuvaya Katılıyor

Teke ve Göller Yöresi Karması İspanya\'da Turnuvaya Katılıyor

Aydınspor, Nazilli, Denizli, Salihli, Dinar Apameia, Şuhut Hisar, Burdur, Eğirdir, Uşak ve Kemer masterlerin mücadele ettiği Teke ve Göller Yöresi Masterler Lig Karması, Madrid’de gerçekleştirilecek olan "1. International Madrid City of Las Rozas Tournament" katılmak üzere İspanya'ya gitti.

02.07.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor, Nazilli, Denizli, Salihli, Dinar Apameia, Şuhut Hisar, Burdur, Eğirdir, Uşak ve Kemer masterlerin mücadele ettiği Teke ve Göller Yöresi Masterler Lig Karması, Madrid'de gerçekleştirilecek olan "1. International Madrid City of Las Rozas Tournament" katılmak üzere İspanya'ya gitti.

2013 Yılında Osman Ergin ve Cihan Büyüksökmen tarafından kurulan ve bu yıl ikinci sezon maçlarının oynandığı Teke ve Göller Yöresi Masterler Ligi'nde mücadele etmekte olan takımlardan oluşturulan 23 kişilik kafile, Madrid'de yapılacak olan "1. International Madrid City of Las Rozas Tournament'de" Türkiye'yi temsil edecek.

Teke ve Göller Yöresi Ligi'nde aralarında Aydınspor, Nazilli, Denizli, Salihli, Dinar Apameia, Şuhut Hisar, Burdur, Eğirdir, Uşak ve Kemer Masterlerinin bulunduğu 10 takım mücadele ediyor. Teke ve Göller Yöresi Lig Karması'nın, Madrid'de dört gün sürecek olan turnuvanın dışında 4 Temmuz tarihinde Barcelona'da bir maç ve gezi programı bulunduğu da kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Teke ve Göller Yöresi Karması İspanya'da Turnuvaya Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement